Ayrılık Sözleri

 Ayrılık Sözleri

Ayrılık Sözleri




Ya sonumsun ya sonsuzum.


Tek başına hayatı öğrenen insanı kimse yokluğuyla korkutamaz.


Bir ruhun başka bir ruha güldüğü zaman."." hoş bir karşılama olur.


Sana uzun yollar bana yeni aşklar, canın yanacak.


Sana her zaman 100 veriyordum 96 sını aldım 4 kaldı şimdi etrafında dört dön ki yaptığın hatanın farkına varasın..


Özleyince karşı tarafa bildirim gitse keşke..


Giderken ardına bakma, yakışır bir veda olsun. Hayatımı mahvettin ama güzel roldü helal olsun.


Zaman değilmiş gideni geri getiren, aslında zamanmış, var olanı götüren.


Ö Z L E M E K İçin Sevmişiz Birçoğumuz Kavuşmak Ne Haddimize


Sen gittin gideli, Zaman geçmiyor sevgilim! Kalan ömrümü hayalinde tüketiyorum.


İnsanın gönlü yorulduysa dünyanın bir anlamı kalmıyor.


Hüzne boyadım yokluğunu sen olmayan yüreğe rest çektim yağmur gülüşlü yar'im. Bu çıkmaz kararlarım sana dır bilirim dua dua aminleyip . Gözlerime uğurlayacagim... sabrım ol... Dök beni damla damla yüreğine.


İnsana en çok ihtiyaç duyduğum fakat kimseyle konuşmak istemediğim bir dönemden geçiyorum .


Hissedenlerin çaresiz acıları vardır.


Dostane bakacak göz bulamadım. Ben sana kör kütük aşığım amma Bunu anlatacak söz bulamadım.


Birimiz yağmuru dansa kaldırsın, Birimiz çocuk olsun yeniden .


Zaten sevesin yokmuş,gidişin bahane


Nasıl olsa özlersin beni. Özlenecek manzaralar sakladım aklına.


Yüreğim feryat eder, sana gelircesine Gönlüme aşkın düşmüş, sever ölürcesine Uğrunda mecnun oldum,Leyla bilircesine ..........Sararıp soldum şimdi,bak acı hallerdeyim.


Sen ve ben. Böyle bir yerde otursak, yanımda olsan, varlığını hissetsem yeter.


Şimdi Saat yine Bana Sen Geçiyor.. Karanlığın ardına sinmiş yalnızlığımla Yine Seni Özlüyorum .. Gözlerinin derinliklerinde kaybolmalı Ya da Ask'ına Tutsak kalmalıyım Ben sende Gönüllü Esaretim Sevgili.. Sen ki benim Aşk Mabedim .


Her şeyi kaybetsen de hayallerini kaybetmeyeceksin. Karanlık inerken ışığa daha dikkatli bakacaksın.


Ne acıdır değil mi? Güneşin batışını birlikte izlemeyi hayal ettiğin kişinin, Zamanla gözüne gözüne batması.... Nefesim dediğin kişinin, Nefesini daraltması. Ömrüm dediğin kişinin, Ömrünü alıp gitmesi..


Oysa Ben; "ondan sana hayır gelmez" diyenlere inat sevmiştim seni.




Mutlu olmak gibi bi amacım yok tüm çabam en az hasarla mutsuz olmak.Bir gün daha eksildi ömürden. Sen üzgün, ben üzgün, gün üzgün.


S’onsuzluk istemiştim ben ɑslındɑ; ɑmɑ S’yi birɑz sessiz söylemişim gɑlibɑ…


Nasıl unutur insan hep onu düşündükçe


Sensizlik öyle zor öyle zalim ki İçimde bir yerler kanıyor sanki Bir başka yüreğe yar olamam ki Ben seni bir türlü unutamadım.


Yarım kaIan bir hikayeyiz seninIe. Ne sen son cümIeIerini söyIedin, nede ben son noktayı koyabiIdim.


Sen giderken nasılmıydım? Çaresizdim. Ne gitme diyebilirdim sana nede karşına çıkıp gözlerine bakabilirdim. Sana veda bile edemedim bana kalan susmaktı çünkü,gidişine seyirci kalmaktı. Sen giderken nasılmıydım. Anlatayım. Koskoca orman yanıyordu ve benim gözlerimden başka bir yerde su yoktu. Elimden başka bir şey gelmedi sadece ağladım


Hasretin diyorum; Karabasan misali çöküyor bazan üzerime, Nefesim kesiliyor,Kalbim sıkışıyor, Adın geliyor aklıma, aklım gidiyor yerinden..... Dilimde o eski sezen aksu şarkısı, Geridön geridönnn ne olur geri dönnn...... Gittiğin yerden.....


Bu dünyada iyi bir yaşam değil, sorumsuzluklarla başa çıkabilme yeteneğidir." Brown


Ne yürek kaldı sana verecek nede inancım kaldı seninle bu yolda gidebilecek. Kızgınlıklarım içimde kor oldu, seni toprağa gömecek.


NE beni geçici SEVECEK kadar AŞIK OL NEDE beni birgün YIKACAK kadar yakın DUR Beni SONSUZA KADAR seveceksen hep KALBİM de OL YOKSA sadece SEVİYORUM diyeceksen Gerek yok ALLAHA emanet OL


Kader ayırmadı bizi Sen gitmeyi tercih ettin Bense her şeye rağmen seni sevmeyi.


Husranı bir tek yerde kabul ediyorum, yasamak varken yasayamamıs olmakta.


Ben bu sevda yolunda yürümeye çalışırken. Senin kalbin aldatma yolunda yürümeye çalışıyormuş. Ben bulutlara çizerken gözlerini , sen mezar'a gömüyormuşsun kalbimi.


Fotoğrafını açıp baka kalıyorum geceleri. Geçti mi dersin ?


Merak Etme Artık YaLnız DeğiLim..!! Hüznüm, Can Sıkıntım, YokLuğun Göz yasım ..!! ŞiirLerim, Sigaram, Çayım Hepsi Yanımda..!! Sadece Yüreğiim Kayıp.Oda '' S E N İ N '' Yanında..


Ey yar!... Benden esirgediğin gülüşlerini, Kimlere bahşediyorsun? Başkalarını mutlu ederken Bana zulüm ediyorsun. Yetmez mi bu kadar ceza? Daha niye çile çektiriyorsun? Ne zaman bitecek bu cefa? Neden eziyet ediyorsun? Bu yürek herşeyiyle senin Görmüyormusun? Bitsin artık tavrın Beni çok üzüyorsun.


Oysa, Oturmalıydık seninle mezopotamya'nın karşısına, Kaçak çay eşliğinde, Ben gözlerine,sen gözlerime dalmalıydın... Coğrafyamin baharıydın, Gidişin; Cölleştirdi kentimi, Yüregimi...


Bir gün herkes gider mi acaba. Evet, sen kalbinde büyüttükçe, onlar da büyürler ve sığamayacaklarını anlayınca giderler.


En acı şey ayrılıktır ve ölmektir, ben bunu çok iyi anladım. Sevdiğin insana o kadar da güvenme! Gün gelir bakarsın arkandan vurur.


Ekmeğime hoşçakal sürdün ya sen, ben şimdi ‘aşk’ karınla; sana, ne şiirler yazarım.


Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları! özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!


Eğer senden sonra birine sarılırsam, senin suçun. Affetme kendini.


Hangi Sözüm İncitti Seni Canıma Can Deyişimmi ⋰ Ömrümün Sahibi Deyişim mi..


Yalnızca adımı biliyorsun,hikayemi değil.


Amacı yalnızca gitmek olanın,varacağı yer önemli değildir


Sorarlarsa beni sana; sevilmeden seviyordu de. Ne kadarda saftı de. O kadar seviyordu ki kaldıramadım de. İçin de bir ateş yaktım halen yanıyor de. Gitmeyince aramayınca eridi bitti de. Bir de dünyası vardı onu da ben kararttım de. Kendi eliyle bir çukur kazdı. Ben de gömdüm de


Yokluğunda özlemem gerekirken, varlığında hasret bıraktın


Olmayan bir sevgiliyi inatla beklemek; utandırmaktır aşkı.cezmi Ersöz


Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.


El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım


Ayrıldık işte her şey dilediğince olsun, pişmanlık gözyaşlarına on numaralık gülüşüm koysun.


Sen koca bir hiç oldun bünyemde, ettiğin tek cümle ile…


Hayallerim hep görücü usulü oldular.. Geldiler, Gördüler, Aldılar, Gittiler..


Ayrılık vaktiyse duvarda çalan saatte bir klik vururuz yüreğimize. Ölümse soluyan ensemizde derin bir nefes çekeriz içimize.


Madem bırakıp gidecektin beni, o halde niye aşık ettin kendine? Söylesene sevgili, niye önce umut verip, sonra hiç bir şey yaşanmamış gibi terk ettin beni?


Hiç özlemedin mi beni... Yani hiç göresin de mi gelmedi.? Canın sıkılmıyor mu hiç bensiz.? Yanımda olmak, Dizlerime uzanmak, Seviyorum sözünü de mi duymak istemiyorsun..? Hani nefesini keserdim öperken, Hani canına can katardım gülerken.


Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda, ardımda bir yürek yükü rüzgâr. Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar.Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda, ardımda bir yürek yükü rüzgâr. Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar.


Varsa karşılığı, sonuna dek gideceksin! Ama yoksa karşılığı; İlk kavşaktan döneceksin.


En mutlu gününde yanında yoksa onunlayken bile onsuzluğu yaşıyorsan bil ki terk edilmişsindir yalnızlığı yaşıyorsun ama bilmeden.


Sana olan özlemimi defalarca yüzüne haykıra haykıra vurmak istedim. Sonra aklıma beni paramparça eden o gidişin geldi. Sustum... Söylemedim... Söyleyemezdim... Söylememeliydim... Artık iki yabancıydık seninle, yabancılar özlenmezdi. Turan Yolaydın


Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gün silerim. Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.


Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı; göz kirpiği kısalığında, kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı.


Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, biraz da salıncağı ‘başkası kapacak’ korkusu işte. Cemal Süreya


Açardın, Yalnızlığımda Mavi ve yeşil, Açardın, Tavşan kanı, kınalı, berrak. Yenerdim acıları, kahpelikleri… Ahmed Arif


Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Artık şaşırtmıyor beni dostun kahpeliği, elimi sıkarken sapladığı bıçak.Nafile, artık kışkırtamıyor beni düşman.


Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle…


O" şimdi onu özlediğimi sanıyor, Fotoğraflarına baktığımı, sürekli aklıma geldiğini, gün içinde aramasını ya da mesaj çekmesini beklediğimi... "O" şimdi onsuz nefes alamadığımı sanıyor, Kokusunu özlediğimi, "O" şimdi hala onu deli gibi sevdiğimi sanıyor.. - Yanılmıyor ...


Evet, acı çekiyorum, Evet çok özlüyorum. Evet onu unutamıyorum. Kime ne? Sormayın artık bana nasılsın? Diye. Boş verin, ben iyiyim işte.


Sen bilemezsin ne çektiriyor Yoklugun bana sevgilim Bitmez sorular uzar geceler O düsünceler üzüntüler Sen gençligimin büyük parçasi Sen gençligimin anlami Biz neler neler yasadik beraber Kalin bir roman kitap gibi Sen gittigin an Çaresiz aklim karisir Rahat edemem Moralim bozulur canim sikilir Sen bilemezsin daha neler Bak ne diyorum gizlemiyorum Sensiz yasamak zor geliyor bana.


Senden neden vazgeçtim biliyormusun ? Dilinle kalbinin aynı şeyi konuşmadığını farkettim, Bana o gözlerle bakarken aslında aklının başka yerde olduğunu farkettim, Sen kimseye ait değilim derken aslında senin "herkese" ait olduğunu gördüm.


Batık bir gemiymişiz aşk limanında… Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızda… Senden son dileğim beni unutma.


Her gecenin güneşle gelen o ilk ışığı parlaklığı varsa elbet gidenin de bir gün mutlaka dönüşü olacaktır ama sabır.


Sende haklısın be sevgili, ucuz yüreğine ben pahalı geldim. Şimdi gidiyorum elveda sana…


Senin, çelme taktığın yerden başlıyorum hayata. Varsın yara bere içinde olsun dizlerim, yüreğim kadar acımaz nasıl olsa.


Belkide adam gibi sevenlerin aldığı bir ödüldür yalnızık


Yakın olmak istediğiniz birine uzaktan bakmak çok zor.


Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim.


Tek bir bakışla tutuşmaya hazırdım oysa. Düşlerinin mahpusunda bir ömür yatmaya. Hadi! Hazırım “yok olmaya”.


Özledim.. Daha ne yazabilirim ki içinde binlerce anlam var.


Bu ömür seni unutmaya yetmezse Bi ölüm bize veda olmaz sevgilim


Oysa ben yüreğimle başa çıkamayacak kadar aşıktım sana..! sense bir o kadar bu aşkı harcayabilecek kadar alışıktın yalanlara..!!


Aşk bir çilek beni unutursan çok çek.


Görmeden varlığına inandığım ve içimde yaşattığım sadece Allah var, gidersen unutulursun o kadar.


Sen gittiğin an ben daracık sokaklarda ıssız çöllerden geçerek sana gelme umuduyla koştum ama her arkamı dönüşümde sen yoktun.


“Şimdi o gidiyor ya, ikiden bir çıkınca ne kalır geriye? Bir kalır değil mi? Öyle değilmiş işte. Yarım kalıyormuşsun…”


Şunu bilmelisin ki ben hava soğuyunca değil, senden soğuyunca üşüdüm. Elveda…


Ne kazandığını bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir.


Yalnızlık hep güzeldir. Ama şu sensizlik yok mu, gel canımı al diyor.


Özledim dedi dilim... Gözlerimin günlerdir aradığı gülüşünü Yüreği yırtarcasına... gözlerim dinlemedi Hıçkıra hıçkıra... Boğuluyor şimdi Dur be iki gözüm Az daha tut kendini dedim Dinlemediler... Ben yine anlattım... Uzakta olsa az daha sabret dedim Dinlemedi .. Döktü kendini... Kıyamadım be gözlerim... Sevmesem beklermiyim dedim Kahretsin O yine Dinlemedi....


Allah’ım beni öyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın.


Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde. .


Bazen sadece yorgun oluyor insan. Ne küs ne yalnız ne de aşık.


Masal gibidir hayat Ne kadar uzun olduğu değil Ne kadar güzel olduğudur önemli olan


Geleceği benimle karanlık görüyorsan, umutların solmuş yüreğinde. Hadi git beni hiç düşünme eğer mutlu olacaksan çeker giderim, sen mutlu olacaksan ben çekerim.


Bir evimiz olsa uzaklarda...kimse ne seni görse ,nede beni, belki o zaman sadece birbirimize ait olabiliriz .ve ne sen beni üzersin, nede ben seni..! Belkide tek eksiğiz bizsizlik...


Ya yetişmeye çalıştığın yerde beklenmiyorsan? Bu ihtimal seni de öldürmez mi?


Bir zamanlar seviyordum seni elbet. Ama bırakıp gitmeden önceydi sevgilerim. Sağol şimdi terk ettin beni aşkımla, sevgimle.


Kıskanç insanlar asla aldatmaz.


Ben ŞiirLerimde .S E V D A M I Öldürmeyi Seçtim... Artık ..... •-> YazıLı Bir KatiLim İster KaL,,,, İster Git,,,, Çünkü...ßundan Sonra Ne KaLışın Yüreğimde Sevda, Ne Gidişin '' ß O Ş L U K '' Yapar GönLümde.. Dert Etme Sen SevgiLi.•-> İstenmediğim Yüreğe GöLgemi ßiLe Haram Ederim"


İnsan bir kere hata yapar, ikinci kez de yapar ama bil ki eğer üçüncü kez yaparsa onun bağı sende kalmamış demektir.


Gidişin bir ambulansın siren sesine benziyordu yol vermekten başka çarem kalmadı.


Gelme oralar sana yakıştı.


Bazen gidersin.. Çünkü gitmen gerekir bazen.. her ne kadar acıtsa da canını sevdiğinin daha fazla üzülmemesi için yapılması gereken budur "gitmek" şartlar bunu gerektirir işte.. o zaman şartların canı cehenneme..


Herşey geçer, sen kalırsın ıssız bir yol gibi Bir zamanlar bir sevgilim vardı benim dersin Çığlıkların susar bir gün, kendine gülersin Bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik deriz Sen yoluna ben yoluma çeker gideriz...


Yada sev beni. Ne de hoşlan benden. Biliyorum ki: Ne kadar hoşlansan da. Ne kadar sevsende beni. Ne kadar aşık olsanda bana. Hep ayrılacağız Çünkü aramızda hep bir fark olacak. Y.Aydemir


AyrıIık küçük sevgiIeri öIdürür ama büyük sevgiIeri güçIendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçIendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçIenecek sevgiIim. Nice günIere birIikte oImak diIeğiyIe…


Bir kere Misafire çıkmış adın; İstesen de istemesen de gideceksin...! C. Sıtkı Tarancı




Belki daha güçlü yapar beni yalnızlık. Sabretmeyi, aldanmamayı, ağlamamayı öğrenirim belki. Kimse için kimseden vazgeçmemeyi belki de.


Belki yüzünü unuturum, ama yüzsüzlüğünü asla..


Eceli gelmeden içimizde ölen, O kadar çok insan varki..


Git desemde gitme sen..


Yolumdan dönemediğim için değil seninle hiçbir yolda yürüyemeyeceğimi bildiğim için gidiyorum. Hoşçakal…


Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk izdiraptir diye.


Hayallerim oldu;çiçekli,mavili,senli...! Sonra gittin...! Yüreğim soldu,hayallerim hayalde kaldı,sana dair beslediğim duygular birer birer öldü. Bilmediğim bir üşüyüş kapladı bedenimi. Her geçen gün biraz daha yok oluyorum.


Çok saçma değil mi ? Önce en ince ayrıntısına kadar ezberle her şeyini. Sonra içinden kazıya kazıya unutmaya çalış..


Hissettiklerimi hissetseydin beni anlardın. Sen ne gitmesini bildin ne kalmasını, sen sadece acıtmasını bildin.


Sevmenin erdemi, aşkın görkemi, mutluluğun gözleri ve seni özlemenin hazzını yaşattın sevgili, yolun açık olsun.


Kabus dolu gecelerimin sabahında yanımda olmadın ya. Artık çöl olsan, bir damla su olmam.


Unutma! Nasıl sensizliği ben yaratmadımsa tadacağın bensizlikte benim eserim olmayacak.


Hayat çok şey istemiyorum senden; Hak ederek utanmadan yediğim sıcak bir ekmek, biraz da gülüş. Hepsi bu. Birde insan olduğumu unutturma bana. Bu kadar...


Her yalan unutuluyor zamanla, Her yara kabuk bağlıyor... Gidenler arkasında kırık Kalpler bırakıyor belki, Ama zamanla o yangınlar da sönüyor... Gün geliyor sadece Sen kalıyorsun, Ve ne giden geriye geliyor, Ne de döktüğün gözyaşları onlara Değiyor... O yüzden eğer bu hayatta illa...kıymet bilmek gerekiyorsa, Sadece kendi kıymetini bil... Boşver; her rüya güneşle sona eriyor..


Bu saatten sonra sende fırtına dahi kopsa paşam, bende yaprak bile oynamaz inan.


Yokluğun Ölüm Sessizliği...! Ufkumda yoktun bugün Doğmadı güneş,karanlıktı ay Dinletemedim gözlerime sensizliği Ve yokluğun...ölüm sessizliği!


Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım. Zaman değil yürek istiyormuş. O da sende kaldı…


Kaldır kadehi sevgilim! Varsa şerefine yoksa gidişine. Ben huzur istedim, sen kusur. Şimdi bensiz kudur.


En çok da, en zor zamanımda sana ihtiyacım olan bu sessiz gecelerde terk etmen koydu bana.


Yasattığın Acılardan Bir Yol Çizdim Yüreğime.. Artık Dönsende Olur Dönmesende..Birgün Bu yürek Bu Bedene Ağır Geldiğinde Senide Unuturum Sevginide..Alacaklarm Kaldı Sende Biraz Sevgi,Biraz Gurur..Gün Gelir Oda Kurur Sana İhanetin Adını Sordugumda Adı Yok Demiştin. Şimdi Ben Son Sözümü Söylüyorum..UNUTMA! İhanetin Adı Yoksa AFFIDA YOKTUR..


Bazılarının sesini anımsayamazsın ama söylediklerini hep dün gibi hatırlarsın.


Elveda dercesine bakan gözlerine eyvallah dercesine çeker giderim be güzelim.


Boşver be Yüreğim..! Biz çok gördük.. _Sensiz, Nefes Alamam Deyipte... _Başkasıyla Nefes Nefese Kalanı...!


Üstüne basarak söylemiştim seni seviyorum diye. Sen ise üstüme basa basa gitmeyi tercih ettin.


Kalbimdeki yerini bilseydin; Yeryüzü sana dar gelirdi.


Gidenin arkasından nokta koyacaksın ki gelenin ismi büyük harfle başlasın..!


Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.


Canımı acıtan ne biliyor musun “Ben senin mutluluğunu istiyorum” dedi ve aldı gitti.


Ayrılık dilinden ne olur sanki sen gittin ellere ben de ölüme.


Bu Saatten Sonra Gerisini , Geride Kalanlar Düşünsün.


Alışamam deme, alışırsın çünkü... Elinden gelenin fazlasını yaptığın halde karşılık göremeyerek alışırsın... Defalarca kalbin kırılır, giderek ona da alışırsın... Hatta zamanla unutursun bazı şeyleri. Sesini mesela, unutursun zamanla... Geçmez diye bir şey yok, her şey geçer bir gün. Geçmeyecek sandığın her şeye alışırsın. İsteyerek değil, mecburen alışırsın. Çünkü başka bir yolu yok bunun..


Kilometrelere Gölgesi Düşen Sevgili Hangi Rüzgar Getirecek Bizi Bir Araya.... Hangi Masal KuŞu Anlatacak Öykümüzü... Ya Da Hangi Usta Kalem Dökecek Bizi Sattırlara... Bak Yine Yoksun


Sensiz Geçse De GünLerim ; Her Gece Dönmeni BekLerim .


Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın.


Hayattaki en acı olay merhaba diyen ellerin elveda diyerek ayrılmasıdır...


Sen benim sonbahar gibi ılık esen rüzgardaki sevdiceğimdin, hani ne oldu birden kış fırtınası koptu üzerimize...


Seni Baş Üstünde Tutanları Değilde, Kucağına Oturtuklarını Seçtiysen ; Kendi yolunu bulmuşsun demektir.


Gidiyorum Yolcu Et.! Unutacağız elbet. Bu şehir bu sonbahar artık sana emanet.!


Hani bir sonbahar akşamı, narin bir rüzgâr eşliğinde damlalar toprakla buluşur ya. Öyle bir nezaket ile mırıldanıyorum ismi sokaklarda. Yağmurun toprağa hasreti gibi öyle bir özlemle arıyorum seni. Anladım ben artık, aşığım ben sana. Ne anlatılır, ne yazılır bu sevda. Tek kelime bunun karşılığı; “aşığım” sana


Aklıma gelsede hatıralar yüzümü güldürsede mazideki günler sevdiğini haykırsada göz yaşlarım sel olsada gün gelir sende mecbur kalırsın AYRILIğA.......






Sebebi vardır senden ayrılışımın sen bilmesen de, anlamı vardır haykırışımın sen görmesen de.


canım askım gitme uzaklara…sana ihtiyacım var.gidenler dönmüyor geri…….


Her insan hata yapar ya hani, sende benim yaptığım büyük hatalarımdan biriydin işte.


Hani birgün ben senden ayrılsam ne yapardın demiştin ya işte o an ayrılığın ilk günüydü ben senin yokluğuna...


Gözün arkada kalacaksa marifet değildir gitmek...


Neden sevgililer günü var da yalnızlar günü yok? Biz daha kalabalığız. bitsin bu yalnızlık




Benim sadece sana ihtiyacım var, sesine, gözlerine, mesajlarına, cümlelerine.Gitme..


Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir. Şunu unutma; insan bazen dünyanın hakimi, bazende küçücük bir kalbin eseridir.




Aklımdan geçtin gittin, kim bilir yine kime gidiyordun.




Bak yine senden bahsediyor tüm şarkılar, nakaratları hep aynı. Hepsinde ayrılık var.




Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara




Ya gönlümü al artık seni sevmesin, ya aklımı al artık seni düşünmesin, ya feryadımı duy gözlerimden hayalin silinmesin ya da canımı al bu kadar acı çekmesin.






♥Hatalarını yüzlerine vurmadığımız için kendilerini kusursuz sanan insanlar var


Ne yürek kaldı sana verecek, nede inancım kaldı seninle bu yolda gidebilecek. Kızgınlıklarım içimde kor oldu, seni toprağa gömecek.


Yediğin içtiğin senin olsun.Beni neden sevmedin onu anlat


Yürekler arasındaki uzaklıktır gurbet Birbirini severken ırak kalmaktır hasret Sen sevdiğine etme ki zulmet Zor zamanda yanında olsun o yürek...


Bir şey değil de, sonuçta bir avuç mutluluğa hasret gideceğiz.


Ben Aşkı Sana ihaneti Kara Toprağa Yazdım Sevgilim Ben Aşkım Sensin ihanetim Kara Toprağa hediyemdir.
Asıl bizim aramızda güzeldir hasret, Ve asıl biz biliriz kederi.


Yaşanmadan geçip gitti ilkbahar.. Yüreğimde sonbahar.. Ve önümüz kış.. Veda vaktidir artık.. Elveda..


Tövbe ettik geçen, Ama kafamız katliam. Bir daha kimseyi öldürmeyeceğiz dedik içimizde, yaşatmayacağız da. O kadar büyük sevmeyeceğiz, Ama kafamız cinnet!


Bana son sözIerinde vurdun gittin, sen beni sevmemişsin sadece bana acı çektirmeyi sevmişsin.


Bɑkmɑyın etrɑfımdɑ çok insɑn dolɑndığınɑ; sırılsıklɑm yɑlnızım ɑslındɑ…


sana yazdığıMm şiirLerde kafi geLMiyor artık sensizLiğiMe neyLeyiMm şiMdi _? gecenin soğuğunda ateş oLup yanayıMm Mı _? LâL oLup susayıMm Mı


Tamam, borcum olsun..! Kan, ter içinde dağlar aşayım..! Bir yuduma muhtaç, hasret kalayım..! Zamanın pençesine çelme takayım..! Gitme gülüşlerimden.. İnsanca sevişlerimden.. Çocukca inanışlarımdan.. Gitme..! Borcum olsun


Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum. Seni ne kadar mı özledim? Artık kalbimde bir gökyüzüm var. Çünkü seni seviyorum.


Sen "Hayatımda En Son Üzülmesini İstediğim Kisisin" Derler, En Çokta Bunu Diyenler Seni Üzerler... Sen "Mutluluğu Herkesten Çok Hak Ediyorsun" Derle SEn Çokta Bunu Diyenler Seni Mutsuz Ederler... Sen "Hayatımdaki En Gerçek İnsansın" Derler, En Çok Bunu Diyenler, Yalan Söylerler... Sen "SEVİYORUM" Dersin, Onlar İse Sadece Çekip Giderler...!


“Yıkılmış bir ev görünce içindeki yaşanmışlıkları düşünüyorum, işte aynaya bakınca da buna benzer bir şey oluyor ama adı yok.”


Vedalaştığı anı bile özlermi insan özlüyor işte


Sonra kalbime dönüp dedim ki hal seviorsun değil mi?Sen aDAM Olmazsın


Ayrılık acısı gibidir sevmenin acısıda vardır, seviyorum derken acı çekenler arasındayım duy artık feryadımı uzat elini bekliyorum seni.


orkuyorum. Bir daha bulamazsam diye. Sakın bırakma ellerimi, ben senin gittiğin tarafa yön olurum.


Unutulmak, kim olmadığını değil, kim olduğunu öğretir insana. En azından unutulacak kadar vardım onda dersin. Gidersin... Gitmenin de hakkını vermeli insan. Geride pişmanlık bırakmadan...


Kalbime saplanan acı özlemek olmasa, bıçak saplamışlar derdim! Serdar Dogdu


Seni ne zaman unutacağımı sorma çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum…


Bir ses en fazla ne kadar özlenir,ne kadar hasret kalınır bir sese?Sesini duymazsam ölecekmişim gibi


Yanımı hep boş bırakıyorum olurda bir gün gelirsin diye.


Canım yanıyor tarifsiz bir şekilde, ne kadar sevmiyorum desem de kalbim biliyor deliler gibi seviyorum. Bir hata yaptım ama onun verdiği ceza çok ağır oldu bana, onsuz hayat beni soldurdu, canımı çok yaktı ama o beni buna mahkum etti; içime bir umut fidanı dikti sonra sulamayı unuttu ve çürüdüm artık


Bilirsin, her zaman yanımda olmanı istedim. Lâkin sen beni en çok ihtiyacım olduğu zamanlar sensiz bıraktın. Bu affedilir gibi değil.


Şart mı dudaklarımla kal demem, Gözlerim çığlık çığlığa gitme diye haykırırken…


Ne seni çok seveyim, ne de beni çok sev. Çünkü giderim, Gidersin, Gideriz, Herkes gider...


Şu... Herşeyin ilacı olan ZAMAN... Söz konusu "ÖZLEMEK" olunca ; Hiç işe yaramıyor..!


Ben hiç yalnız kalmadım ki hep beş kişiydik ben vardım bir de dört duvar.


Unutma! Nasıl sensizliği ben yaratmadımsa tadacağın bensizlikte benim eserim olmayacak…


İnancım kalmadı artık aşk denilen kalleş duyguya… Seni seviyorum’un bu kadar basit olmasına ve Kolayca söylenivermesine şaşıyorum sadece… Ne çok canım yanıyor bi bilsen.. Ama bilmezsin ki… Çünkü sen beni hiç sevmedin ki… Duygularım sahipsiz, hislerim yetim… Kabul etmedin sana ait olduklarını…. Sen kendi duygularına bile ihanet ettin
O bana birtanem derdi, Ben ona herşeyim derdim, Ayrıldık. O birtanesini kaybetti, Ben ise herşeyimi.
Gardiyan süre bitti dediğinde anlarsın o zaman vefasız gidişleri
Seni düşünürken ya bir tebessüm yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor. Hiç bir acı hiç bir hasret seninki kadar ölümcül olamıyo
Beni o kadar fazla hasretle bekletme sakın.Saçlarının kokusu geliyor kilometrelerce uzaktan lodos gelir gibi.Ben okyanusun ortasında bir balıkçı , sen ise okyanusun ta kendisi.çok özlüyorum seni
her gün sevda çekipte, Gülünmüyor değil mi, Bir güzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi??
Zorlasan bile dökülmeyecektir hiçbir kelime yoluna, unutmak'tan başka.
Bir tanem diye öperdi beni Her şeyim diye severdim onu Sonra kara bulutlar girdi gökyüzümüze Onun yitirdiği bir taneydi Benim kaybım her şeydi!




Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgâr... Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar.






Bir bulut olsaydım Ne de güzel ağlardım ama


İnsanları kitap gibi düşünün. Kapaklarına bakıp aldanmayın, içini okuyunca anlarsınız asıl değerini


Madem gidiyorsun Hadi kaldır kadehini Son kez duyayım 'şerefe' deyişini Bu şarhoşu masada yalnız bırakma, Kal bu gece Yarın belki hatırlamayız gideceğini...


Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin. Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından?” (Ümit Yaşar Oğuzcan)


“Hoşcakal ” derken,düşünmek gerekir. Neyi ? Hoşça kalabilecekmiyim bunca şeyin ardından… Onur Toraman


Gitmekle gidilmiyor ki… Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.


ne güzel olurdu ayrılık olmasaydı aklıma geldiğinde gözlerim dolmasaydı


Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.


Gitmek istiyorsa, bırak gitsin ! Aklı başka yerde olanın, bedeni yanında kalsın ister misin ?


Gitmek istiyorsa, bırak gitsin ! Aklı başka yerde olanın, bedeni yanında kalsın ister misin ?


Sonra tek kare fotoğrafın çıkıyor karşıma Ahh!diyorum ,yine bana bakar gibi bakmış..


ÇOK GÜZEL BİR AYRILIK HİKAYESİ DAH


Gitmek altı harfin yan yana gelmesi kadar basit olabilir sana göre,Ama gitmek diri diri yakmaktı tüm alfabeyi göz göre göre..


Ayrıldık işte mutlu Ol Sevgilim ben yine Sensiz yaşamaya Sen Yine Bensiz Mutlu Olmaya Devam et…


Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak…


Seni asilce sevdim, yerli yersiz tartışmalar yetmez seni benden ayırmaya.


Ne sevdalardan geçtik hiç biri vurmadı böyle, Hiç biri yakmadı, cehennem ateşi gibi beni senin kadar. Ama hiç biri vicdansız da değildi senin kadar


Allah‘ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasın…


Öyle bir gel demelisin ki,mesafeler anamını yitirmeli..


Bir ölme biçimidir hasret..!! Yar yüzünün Olmadığı..!! Bu Yeryüzünde...!!


Her gün sevda çekipte, Gülünmüyor değil mi, Bir güzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi??


Keşke şu an mesaj gelse mesajda tek bir kelime yazsa ''özledim''


Ah'ın hali var, Kelâmı yoktur.. ..yüreğin kadardır hayat.


Artık bulutlara yazıyorum hasretimi yağmur yağınca anlarsın seni ne çok özlediğimi!


Oysa ne güzel bakardın bana nerden bilebilirdim ki son bakış....


inancı kırılmayan hiçbir aşk bitmezdi oysaki; inancımı da alıp gitmeseydin..! K. T


“Hep aklında olsun, Belki yıllar sonra bir sokakta birbirimizin yanından umarsızca geçerken, ikimiz de diyeceğiz ki; Bu yabancı ne kadar da çok benziyor hatıralarıma!”


Sen birşey söylemeden gidersin değil mi? Hem de öyle bir gidersin ki; bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır.




Şimdi Cam Kenarına Oturup , Kahvemi ALıp Seni Düşünmenin Tam Zamanı ! . . . GeLmesende SenLi GünLerin HayaLini Kurmayı Seviyorum .


Hadi Ansızın çık gel.Beraber dağıtalım hüzünlerimizi bir bardak çayın buğusunda..(Nazım Hikmet)


"Tutki özledim Gelecekmisin ?.


Mutludur o mutlu olmasaydı duramazdı gelirdi


Aramızdaki mesâfenin adıdır nâsip... Herkes birbirine nâsibi kadar uzak,nâsibi kadar yakın...


.Daha dün diyorsan geçen yıllara Gözlerinde anılar hala yeşilse Ve hala ıslaksa kirpiklerin Bekle geliyorum


Kimine Sevadyı Öğrettik,Kimine Aşkı Gösterdik,Kimine Delikanlı Sözü verdik,Senin Gibi Sözümüzden Geçmedik!




Bende Hasret, Hasrette Sen Bildim Sende, Bensiz Ben Var Deprem Yikmaz, Yakmaz Ates Ask Olayim, Askin Kadar


Adını yazmışım kalbime, silmeye kimin gücü yeter? Seviyorum seni, yasak da olsa, ayırmaya kimin gücü yeter? Aklımdan çıkarsalar da, kalbimden çıkarmaya kimin gücü yeter?


Yitik bir ezgisin sadece,Tüketilmiş ve düşmüş gözden;Düşlerinde bir çocuk hıçkırırGece camlara sürtünürken;Çünkü hiçbir kelebekTek başına yaşamaz sevdasını,Severken hiç bir böcekHiç bir kuş yalnız değildir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu


Seni tanımadan önce yanlızlığı, Seni tanıdıktan sonra varlığımı, Seni sevdikten sonra yaşadığımı, Seni kaybettikten sonra bir hiç olduğumu anladım…




Beyazlar içinde gülmek istedim,Sana Beyaz Güller Hediye Etmek isterdim,Sana Kefen Değil Bir Yüzük Almak isterdim,Ölüm Oldu Adımız, Toprak Oldu Yaşadıklarımız!




İçimde acıdan ırmaklar çağlar;Gözlerim yaş dolu, gönlüm kan ağlar.Tatlı hatıralar, sıcak sevdalarHakikatsiz rüya oldu, duydun mu? Abdurrahim karakoç




Saçların uzundu, omuzlarına akardıGönlümüz şenlenirdi sarışınlığındanOnlar mı kestiler, sen mi kısalttınGülerdin, içimize aylar doğardıGörünmez dağların arkasındanEski gülümsemeni beyhude aradımO sabah mı çıkmıştın bir gün önce miÇok değişmişsin birden tanıyamadım Atilla İlhan




ben bütün hüzünleri denemişim kendimdecanımla besliyorum şu hüznün kuşlarınıbir bir denemişim bütün kelimeleriyeni sözler buldum seni görmeyeli Cemal Süreyya
Duygularım darmadağın anlayamazsın bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın (azer Baba)




Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;




Ne güzel ellerin var incecik Ne güzel saçların var sapsarı Anlasana o yalansız gözleri O kirpikleri, o dudakları Düşündükçe baştanbaşa özlem kesiliyorum




rüzgâr uzak karanlıklara sürmüş yıldızları mor kıvılcımlar geçiyor dağınık yalnızlığımdan onu çok arıyorum onu çok arıyorum heryerinde vücudumun ağır yanık sızıları bir yerlere yıldırım düşüyorum ayrılığımızı hissettiğim an demirler eriyor hırsımdan..ATTİLA İLHAN






İyi günlerimde çok eller uzanır ellerime,
Resmimi, suratımı baş köşeye asarlar...
Fakat demir kapıların her kapanışında üzerime,
Ardında taş duvarların her kaldığım zaman,
Ne arayan beni, ne soran...




açılmış sarmaşık gülleri kokularıyla baygın en görkemli saatinde yıldız alacasının gizli bir yılan gibi yuvalanmış içimde keder uzak bir telefonda ağlayan yağmurlu genç kadın (Atilla İlhan)




Dertler Dolmuş Kalbime, Derman Sensin Sanırdım Derdime,Sende Dertler Bindirdin üstüme!Git Hadi Bırak beni Kendi Halime!!!




Sensin gökten gelen oklara hedef;Oyası ateşle işlenen gergef.Çekme üç beş günlük dünyaya esef!Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! Necip Fazıl Kısakürek




Geceleyin bir ses böler uykumu,İçim ürpermeyle dolar: -Nerdesin?Arıyorum yıllar var ki ben onu,Aşıkıyım beni çağıran bu sesin.




Yokluğunda Prangalar Kırdı Gözyaşlarım,Hasretin Bağladı Elimi Ayağımı,Varlığın Bu Şehirdeyken Seni Sevmek,Ölüm Oldu Bana Ölüm Sevgilim Sensizliği Kalbime Söylemek!




Geceleyin bir ses böler uykumu, İçim ürpermeyle dolar: -Nerdesin? Arıyorum yıllar var ki ben onu, Aşıkıyım beni çağıran bu sesin.




Sende Yalan Oldun Gözümde,Sen Aslında Yalancıydın Özünde,Hep Bekledim gelirsin diye günün birinde,Sadece Kötü Haberin geldi, imzayı Attığın gece!!!




Gecenin karanlık Yüzüdür Hayatım,
Ben Karanlıklarda Yaşamaya Alışığım,
Güneş Gördümü Gözlerim Seni Hatırlarım,
Sendin benim Birzamanlar Hayattaki Amacım.




Artık Her Hangi Bir Hayale Kucak Açacak Kadar Güçlü Değilim




Kaybolan neşemi şarkıda, sazda, Bulmayı denedim, sensiz olmadı, Felekten bir gece çalıp biraz da, Gülmeyi denedim, sensiz olmadı.Cemal Safi




Sabahlarımın Adı Sendin,Sen Aslında Güneşimdin,Seninle Nefes Alır, Seninle Bakardım hayata,Gecelerimi Aydınlatan Gözlerindi Hayatımda,Seni Yaban Elller Gibi Çekip Gittin Usulca.




Bir köşeye mahzun çekilen için,Yemekten içmekten kesilen için,Sensiz uykuyu haram bilen için,Ayrılık ölümün diğer ismidir Cahit Sıtkı Tarinci




Acıları Vurdum Yüreğime, Kimse Sorma Halin nedir diye! Bir Seni Sevdi Bu kalbim Sessizce, Sende Bırakıp Gittin beni Sebepsizce!




Yarınlarımı Sana Yazmışken,Şimdi Siliyorum Gözyaşlarımla Sana Alışmışken,Bir Bıçak gibi Kestin Sevgimi Sana Bağlanmışken,Şimdi Resmine Bakar Ağlarım, Sne Beni Bitirdin ya ben Ona Yanarım!




Bir anı bile kalmamıştırGeceler boyu sevişmelerden;Binlerce yıl uzaklardadırBinlerce kez dokunduğun ten;Yazabileceğin şiirlerÇoktan yazılıp bitmiştir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu


Ne garip değil mi? Hala aklıma geldiğinde içimde bir yerleri sızlatmayı başarabiliyorsun




Ah o mavi gözlerin yok muBaktı mıİnsanı derinlere daldıranBana bir kez gözlerinle gülsen çok muSendin gözlerinle beni kandıran




Ayrılığın hakkını ver.Anlamsız kıl bütün yaşanmışlığı.Kalmayı Beceremedin, Bari Gitmesini Becer...




Aşk bu yağmur dayanmaz bu bahara
Bulutlar ince ve narindir
ve bulutlar tanır sevgiliyi
döker mercan kuşlarını avuçlarımıza
Ferman Karaçam




Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl Kısakürek




Ellerim titredi veda ederken
Yalvarıp ‘dur gitme’ diyesim geldi
Sen gittin karardı gözümde dünya
O anda orada ölesim geldi! Ahmet SELÇUK İLKAN




Anladım ki vazgeçilmeyen değil de, vazgeçmeyen vardır.




Değişir yönü rüzgarınSolar ansızın yapraklar;Şaşırır yolunu denizde gemiBoşuna bir liman arar;Gülüşü bir yabancınınÇalmıştır senden sevdiğini;İçinde biriken zehirSadece kendini öldürecektir;Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu






Ağlamak Unutmak kadar kolaydır inan Sevin ağlayabiliyorsan Sevin ağlıyorsan Gül ağlayabiliyorum diye Gül ağlıyorum ağlıyorum diye Sana bir şey yapamam Ağlayamıyorsan Özdemir Asaf




Bir anı bile kalmamıştırGeceler boyu sevişmelerden;Binlerce yıl uzaklardadırBinlerce kez dokunduğun ten;Yazabileceğin şiirlerÇoktan yazılıp bitmiştir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu




Bir Gün Sorarlarsa Beni Sana Küçücük Bir Dünyası VardıOnuda Ben Karartım Dersin...




Kime Ağlar Kime Yanarım?Sensiz Kalmışım Ne Yapayım?Bir Sen Vardın beni Hayata Bağlayan,Seni Kopardın beni Acımadan Hayattan!!!




Affedemeyeceğim insanlar var bundan sonra! Ne olursa olsun görmek istemediklerim hayatımda! Ve baş başa kalması gerekenler; unutamadığım hatalarıyla! Affetmek erdemse de önemli değil bundan sonra ! Bir erdem de eksik oluversin hayatımda


Hani sadece öIüm ayırırdı bizi, şöyIe sevgiIim…hangimiz ÖIdü




Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum her bana bakışında Gözlerine de okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Mehmet Yunus Aytek


Ellerim titredi veda ederken
Yalvarıp ‘dur gitme’ diyesim geldi
Sen gittin karardı gözümde dünya
O anda orada ölesim geldi!
Ahmet Selçuk İlkan




Avutamaz olur artık Seni, sevdiğin şarkılar;Boşanır keder zincirlerindenSular tersin tersin akar;Bir hançer gibi çeksen de sevginiOnu ancak öldürmeye yarar:Uçarı kuşu sevdanınAlıp başını gitmiştir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu




"Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan. Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum!"




Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassan,yanımda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...




Hüzün olgunlaştırır Kaybetmek sabrı öğretir be can




Mesafe korkunç birşeydir.Özlüyormu, Unutuyormu, Düşünüyormu Bilemezsin




Bir bakışın hiç bir lisanda manası yoktur.Bir bakış bazen şifa
bazende zehirli bir oktur.bir bakış bir aşığa neler neler anlatır.bir bakış bir aşığı senelerce ağlatır




Keşke tanışmamıza hiç fırsat oImasaydı , ve seni hayatıma şeker misaIi karıştırmasaydım.. - Can Yücel






Cümle anıların boynu hep bükük
Candan çok sevene reva mı bu yük?
Ettiğin kötülük o kadar büyük
Bugüne yarına düne ihanet
Hasan Hüseyin Yılmaz








Yine gecenin bir yarısı, Aklıma takıldı gözlerin. Adını andım durmadan, Sızlasa da yüreğim. Unutmayı düşünmedim, Ağlasa da gözlerim.




Ümidim yılların seline düştü
Saçının en titrek teline düştü
Kuru yaprak gibi eline düştü
İstersen rüzgara salıver gitsin
Necip Fazıl Kısakürek






Gerçek Şuki Hainlik Yaparak Gittikleri Bu Gönülden Helallik istemek için geri dönücekler..




Neden bu kadar özlendiğini bilmek istiyormusun anlamadınmı hala seni ne çok sevdiğimi BEN seni kazınması zor kelimelerle yazmışım bu yüreğime hece hece mısra mısra hep SEN varsın şiirlerimde






Uzaktan Sevmek Bir Mahkumun Pencereden bakması gibidir






şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun
Yusuf Hayaloğlu






Çok oluyorsun böyle Gitmekmi Olur.Her Gidişinde Kendini bende untuyorsun




Rakı devrilmiş masalarda yokluğun
Veya benden önce kalkıp gitmişliğin
Gece boyu dolandığım barlarda
Sarhoşlara tekrarladığım adın
Balıkçı kahvesinde, çorbacıda, kenarlarda
Yusuf Hayaloğlu










Seni kaybettim galiba
İki taşın arasında kaldım
Bu, benim hatam değildi
Seni ben çook geç tanıdım
Yusuf Hayaloğlu










Bu içimdeki çocuk sana olan bu hasreti kaldıramıyor.Yatağında ellerini açıp karanlıkta dua ediyor;Allah'ım onu çok özledim..Artık bu hasret bitsin..Bizi birbirimizden ölüm bile ayıramasın..








Bu gece görmeyen gözlere, Duymayan kulaklara Ve hissetmeyen yüreklere; Nefrete yakın sitemi var incinmiş yüreğimin












iki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin, çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz ikincisi olmazdı.




Adaklar yüreğimden geçip gitti. Tutabilseydim birini, Korkmadan kesebilseydim eğer Biliyorum gelecektin. Zoruma gidiyor zor bir gün. Biliyorum zorla güzellik olmaz. Oysa çirkin olmak vardı. Kovsanda kapından gitmemek vardı.Ama bir yüzün vardı; ellerimde kaybolan. Öyle bir küçüldümki; artık büyüme zamanı, Ey sevdalılar; eydostlar; Var olan bütün güzellikler, Siz kalın sağlıcakla... Ben gidiyorum..






Yıldızlar daha yakın Güneş daha parlak Ay bir bambaşka mehtap gibi Hadi gel bana birşeyler söyle Benimle kal bu ayrılık bitsin bu gece






Bilen ler Bir Teşekkür Bilmeyenler Bin Tşk Edecek (küfürlüdür bayan arkadaşlarımızın dinlememesini Tavsiye Ederim)
Bırakma beni, vazgeçme benden vazgeçme ki geçmeyeyim kendimden. Nefesin nefesim,Sensizlik kederim benden vazgeçmen ölüm sebebim.










Sen yollarına 29 harfLe acı döşeyen bir Şahsa Yara değilde Yar diyebilir misin?










AcıIarımı biIe tatIandırıyor aşkın. Yıkıma terkediImiş kaIemin bütün hücreIerine sürüImüş iksir gibisin.










geIme cocuk! benim denizimde yuzemezsin sen, koIIarin kisa kaIir daIgaIarima, ÖIursun cocuk! buIasma yaInizIigima










Bu Nasıl Bir Duygu bilemiyorum;Kimseye Ayrıldık Diyemiyorum,Adını Kim Sorsa Eziliyorum,Ayrılıp Gittiği O Günden Beri


Sakin üzmesin seni karşılıksız sevgiler, bağrına taş basarsın acılar bir gün diner. Giden gitsin aldırma yangınlarda söner. Sakin dönüp bakma ardına krallar önde gider.










Gül Filizlendiği Günden Itibaren GüneşE Aşıktır.her Ne Kadar Güneş Her Gece Ayın Görkemine Kapılıp Gülü Bıraksada Gül Asla Yıldızlara Kanıp GüneşI Unutmaz...












O Beni Herhalde Sevmiş! Oysa Ben Onu Her Halde Sevmiştim












Acıların en büyüğü bile sensizlik kadar acı vermez bana










Eğer başkasının avuç içlerini öpersen, dudakların kanasın.










Sevgimi unutmak için seyrederim bir tabloyu, bir mermeri, Ki ne kadar dalsa ruhum yeniden döner geriye: Okurum düşüne düşüne okuduğun şiirleri, Senin düşüncen geçerken üzerlerinde bir sıcaklık kalmıştır diye(Fazıl Hüsnü Dağlarca)








Seni dağladılar, değil mi kalbim,Her yanın, içi su dolu kabarcık.Bulunmaz bu halden anlar bir ilim;Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık Necip Fazıl Kısakürek




Küçücük gözbebeğimden hayatıma girdin de, kocaman kalbimin neresine sığmadın da gittin?






Vakti geldi ayrılığın Ne yapsak boş Kurtulamaz bu sevda Bu amansız rüzgardan
N.Rençber






Hiçbir şey sonsuza kadar sürmeyecekse, sen benim için her şey ol sonsuza kadar sürsün










Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.












Ben sana geç kaldım; sen bana erken. Karanfiller yetiştiriyorum sessizce birbirimizden giderken.










"Güçsüz bir adamdı, her an gidicek tedirginliği geldiği gün verdi... Bense güçlü kadındım, gidecek bir adama gideceği güne kadar eşlik ettim...










♥ Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim














Aldığım nefes yarım, kesildi can damarım. Söyle bana bir tanem sensiz nasıl yaşarım?










Öyle yalnızım ki sensiz; Yaşanmış anılarımı da istiyorum seninle. İçinde umutlarımın olduğu Ve gönlüme sığdıramadığım mutlulukları.






Aşkımı bitmeyen ümitlere sal,ayda bir hatırla gel kapımı çal..Ne günler yaşadık gözlerinle say..Hasretin elinden kurtulamayız,sen beni ben seni unutamayız.














Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA !










Bil diye söylüyorum.Ben Ağıt yakamam."Kûn fe Yekûn" diye ayet'in ardına takılırÇay yapar bir ömür gelmeni beklerim sevgili...










Ve Anlarsın ki;By dünyada neyi çok istersen, O senin `` İMTİHANINDIR `










Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan… Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor… Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim… Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek… Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek..










Bir Ayrılık Değil Bir Yaşam olmak istiyorum Hayatında Bir Anı Değil Anıların Sahibi Olmak istiyorum Ve Bugünün Değil yarınların olmak istiyorum Seninle Sevgilim










#‎SEN‬... Uzaktaki ‪#‎sevqili‬ !!Tüm ‪#‎şiirlerimi‬ sana yazıyorum..Kalemime tenin diye dokunuyorum. ‪#‎Seni‬ çiziyorum satır aralarına. #Seni çağırıyorum avaz avaz....... Duyuyor musun










Seni tum mevsimlerinle ruhuma sararim,Senden tek dilegim; Sen benim kanadim ol, ben senin baharin










♥Gittin mi büyük gideceksin;Ayrılık bile gurur duyacak seninle.










En büyük huzur ;Huzurunu bozanlardan uzak durmaktır.Gidiyorsan ört üstümü,bir yerlerde okumuştum, ölürken üşürmüş insan.










Ben yine de vazgeçmedim Sevmekten seniEskisi gibi değil amaBiraz buruk biraz küsBiraz da sitemkar....~~Cezmi Ersöz














sen ayrı ben ayrı yönlere gittik, aslında; birbirimizi değil, aşkı terkettik.












Yaralarıma biraz sabır,biraz zaman, biraz da dua sürdüm....BEKLİYORUM.! Bir gün bende iyileşeceğim, biliyorum..




sen dahagidip de dönmemecesineatarken adımlarını benden uzağaözledimbilirsin yaölümün kıyısındanasıl bağlanırsa insan hayataöyle sımsıkıöyle deliceöyle hasretle özledim..












Ömrümün hüzünlü, bahçelerinden Binlerce yıl çaLsan, uNuTmam s£ni. Gönlümün hasretli gecelerinden Yıldız olup geLsen, uNuTmam s£ni_










Sana kızgın deilim ama eskisi gb de değilim.. Sevmiyorum artık.. Zamanında sevdiğim içinde pişman değilim..












“ Zamana bırak ” dediler, Bende öyle yaptım. Gün, hafta, ay, yıl. Derken sadece şunu anladım ; “ Eskiyor, ama eksilmiyor ” kalp ağrısı.












Tanıdıkça öğreniyorsun, Dışarıdan cıvıl cıvıl görünen insanlarınİçlerinde ne derin yaralar taşıdığını.








♥Sevgili !!! Bu SOĞUK kış gecesinde ATEŞ gibi düştün aklıma.Aldım kağıdı kalemi elime, Nakış misali işliyorum seni şiirlerime.Her bir dizemde çığ olup büyüyor yüreğimde. Aşkın, Sevdan, Özlemin ve Tutkun...Ben burdan yazayım sen ordan hisset...ÖZLEDİM SENİ














♥Gelmelisin Be Adam,Çünkü Yokluğunu Anlatacağım Kelimeler Bitti . . !
Elif Nihan Tataroğlu








♥Adın, yangınlar çıkartıyor dilimde. Yüreğim, kurtarılmayı bekliyor. Gelsen artık...Olcay Derecik










Kim çıkardı seninle benim arama koydu, bu umut denen şeyi."Özdemir Asaf










♥Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Gene bir cehennem var yastığımda,
Gel artık...Ahmed Arif








♥Sen benden daha iyilerine layıksın.. + O zaman bul tanıştır da öyle ayrıl.










Perdeler kapandı ömür sahnemde Vakit doldu.BANA MÜSAADE..














♥Beni hiç merak ettin mi, acaba nasıl diye sormak istedin mi kimseye, ne yediğimi ne içtiğimi nasıl yaşadığımı düşündün mü. Bunları sana neden soruyorum bilmiyorum, biz seninle çok şey yaşadık, biz seninle bir süre için aynı hayatı yaşadık.. Bunu bana yazdıran şey ne gerçekten bilmiyorum. Özledim diyeceğim, umurunda olmayacak, demiyorum o yüzden. Neyse, uzatmayacağım neredesin ne yapıyorsun hiç bilmiyorum. Dilerim iyisindir, dilerim her şey yolundadır. Eğer aklına gelirsem lütfen, beni anlamak, nasıl olduğumu ağlamak için, göğsüne bir bıçak geçir ve kalbine elini bastır. Geçti geçecek.








♥ SANA bir tek bedduam var sarıldığın her insanda beni hatırla...










♥ Bαnα yαşαttığın bu kαdαr şeyden sonrα bi αndα gelip yeniden herşeyim olαbileceğini sαnıyorsαn, yαnılmıyorsun










♥ Ansızın ayrılalım dediğinde hüzün dağındaki uçurumdan düşen bendim. Oysaki ben senin için ne umutlar ekmiştim gönül bahçeme... (RIZA GÜÇ)








♥Ne bileyim işte, bir türlü olmadı işte.
Sevgimle doğru insanı, vefam ile dostlarımı,
Düşlerimle hayatımı bir türlü yan yana getiremedim.
Her sözün altından bir yalan,
Her taşın altından bir yılan mutlaka çıkıyor.
Ve sanki hepsi beni buluyor(uğur gökbulut) Sevgimle doğru insanı, vefam ile dostlarımı, Düşlerimle hayatımı bir türlü yan yana getiremedim. Her sözün altından bir yalan, Her taşın altından bir yılan mutlaka çıkıyor. Ve sanki hepsi beni buluyor(uğur gökbulut)












♥Kadınlar sevinceye kadar, erkekler sevildiğini anladıktan sonra acımasızdır.










♥ Bir akşam yanımızda kimse olmaz ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir hayatımızdan kayan yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir.








♥ Beni terk ettiğin gün, saçlarından bir tel koparıp asacağım kendimi. Beni terk ettiğin gün, kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime












♥ Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..










♥ Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş bin bir hisle sevmeli neden o çok sevene unut bekleme derler oysa seven ümitsiz olsa da bekler










♥Bir çiçeğim vardı, adını aşk koydum; KOPARDILAR, Bir çiçeğim vardı, adını sevgi koydum; SOLDURDULAR, şimdi yine bir çiçeğim var, adını izdi rap koydum; NE KOPARAN VAR, NE SOLDURAN...










♥ Git gidebildiğin kadar! Bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin, ama unutma;Lmanda kalanı değil çekip gideni yakalar fırtana!!!










♥ Gitmek kolayda; ya gittiğin yerde aradığını bulamazsan, dönmek tekrar zor olmazmı sana???






♥ Bende bilirdim gitme demeyi; ama morgta yatan bir cesede, kalk gidiyoruz demek gibi bir şey olurdu bu!










♥ Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!










♥ Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem





♥ Kötü diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...seni cok seviyorum










♥ Kemaniydim onun elindeki. ..birdaha çalmaya gücünün yüreğinin yetemiyecegi bir keman ...tüm melodiler onun olsun ama o keman sesine hep hasret olsun..


Şeyda Akın..










♥BELKİ SANA SEVMEYİ ÖĞRETEMEM AMA SENDE BANA UNUTMAYI ÖĞRETEMEZSİN..






♥ Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!










♥ Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.










♥ Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mi???










♥ Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.










♥ Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR










♥ Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum










♥ Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!










♥ Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"










♥ Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....










♥ Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..










♥KÜÇÜK BİR SAVAŞ” dedin bu AŞKA......Büyük bir zaferle AYRILDIN.BEN yüreğimi koydum bu AŞKA,SEN “OLMADI” dedin SIYRILDIN...Bundan böyle BEN SENİN Kalbinde bir YABANCI......Bundan böyle SEN BENİM Aklımda bir YALANCI.Nefes almaya devam ediyorum,Anlarsın hayat meselesi.Gücün yetmedi biliyorum,BİRAZ YÜREK MESELESİ...!!!










♥ “Niye yetmedi seni bu kadar sevmem? Senle uyanıp, senle uyuyakaldığım için mi? Hayallerim, hatıralarım, rüyalarım sen dolu olduğu için mi? Sen üzülsen en çok canı yanacak olan kişi ben olduğum için mi? Sensiz eksik hissettiğim için mi? En ihtiyacım olan kişi olduğun için mi? Senin en ihtiyaç duyduğun insan olmak istediğim için mi? Söylesene neden sevmedin beni?”












♥ Anladım ki ayrılığa değil, ayrı kalmaya yeniliyor insan.


- Kahraman Tazeoğlu

Whatsapp Button works on Mobile Device only