Facebook Sözleri-Face Sözleri

 Facebook Sözleri-Face Sözleri


-İki sevgili dönercinin önünden geçiyorlarmış.. Kız : Aşkım döner ne güzel koktu.
Erkek : hadi gel o zaman bi daha geçelim - “Happy Miss Car The She's” cümlesini hızlı okuyun (Hepimiz kardeşiz) - Kimileri lafa gelince Sedat Peker, icraata gelince Pamuk şeker - Düşünüyorum öyleyse varım, Üşeniyorum öyleyse yarın - Herkes dertten içiyo ben şişeden - Zayıflama bisikletine ters binsem acaba kilo alır mıyım - Elektriği edison buldu faturayı biz ödüyoruz -Tencere dibi kara seninki benden kara... Ben ölünceye kadar yaşarım emolara şaşarım. Hayat fani alt+f4 cek bari.. - Baba, dünyanın en iyi çocuğuna sahip olmak nasıl bir duygu? +Ben nerden bileyim, git babaannene sor.. - Alo oğlum nerdesin? +Otobüsteyim anne geliyorum. -Çıktın mı okuldan? +Yok anne otobüsü okula soktum içinde bekliyorum. - Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum.. - Eğer bir kızın profil fotoğrafları belden yukarı ise kısa boylu, omuzdan yukarı ise şişman, sadece gözleri görünüyorsa kaçın!


- Arabayla yolda giderken eski sevgilimi gördüm yine yol verdim. Mutluyum.. - Türk kızına “beyin nedir?” diye sormuşlar, o da “beyim evimin direğidir” demiş. - Fareye deney yapmışlar; Viski, votka vermişler hepsinde oynamış zıplamış. Rakı vermişler elini masaya vurmuş “o kedi buraya gelecek” demiş.




- Otobüste ayağa kalktığımda yanımdakinin “inecek misiniz?” sorusuna “yoo donumu düzelticem” deyip tekrar oturmak istiyorum. - Ağladığımı gördüğü halde bana gelipde; Ağlıyor musun? diye soran mala; Yok, ben gözümden işiyom diyesim var. - Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum. - Otuz yaşındaki heriflerin lise üniforması giyip kolej öğrencisi rolü oynadığı dizilere lütfen artık bir son gelsin.
- Kadın kamyon şöförü duvar yazısı: “Torpidomda aseton yoksa da güzelim, ben ojemi mazotla da silerim” Cuts!

Whatsapp Button works on Mobile Device only