İyi Geceler Sözleri-İyi Geceler Mesajları

 İyi Geceler Sözleri-İyi Geceler Mesajları

iyi geceler sözleri
Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler .


Aşk güneşi bahtında gülerek doğsun, en güzel geceler seninle olsun.. İyi geceler aşşkım..




Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyayabilirsin


* Geceleri gözlerimden süzülen incitanem iyi uykular.


*O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost eli elini hiç bırakmasın ne olur. İyi Uykular canım.




* Her gece olduğu gibi bu gecede uykusuzluğumun sebebi aşkım! Hasrettim! Özlemim! Nefesim iyi geceler.


* Güzel olan her şey kendini en çok güneş ışığıyla gösterir, O güzel gözlerinin içine sabah bütün aşkımla bakma dileğiyle. İyi Geceler Aşkım..




* Ben her gece, gecenin karanlığında değil, gözlerinin karanlığında uyuyorum. Kara gözlüm iyi geceler.






* Her gece gecenin ıssızlığına değil, sensiz geçen geceye sarılıp uyuyorum. İyi uykular ay yüzlüm!








* İyi uykular gecemi aydınlatan yıldız gözlüm!






* Ben seni gündüzlerden daha çok geceleri yaşıyorum. Yalnız geçen geceme yoldaşım iyi uykular!








* Seninle kurduğum hayaller olmasa, geceler bana kabus olurdu. İyi uykular sevgilim!






* Dilim adını anarken uyuyabilirim ama uyusam bile kalbim adını daima anar. İyi uykular unutulmazım!






* İyi uykular yüreğimdeki hıçırığım, iyi uykular ulaşamadığım feryadım, iyi uykular çok derin yaşadığım aşkım!






* Ben ay olsam Sen benim gökyüzümsün, ben güneş olsam sen yine benim gökyüzümsün. Ben sensiz olamam, sende bensiz olamazsın iyi uykular tutkum!






* Bedenim yatağımda esir gibi dururken; aklım, fikrim, ruhum, kalbim senin yanında özgürce uyumakta olacak. İyi uykular!






* Aşk dolu sesinle bana iyi geceler de ki... Kalbim huzur içinde uyusun






Rüyanda eğer beni görürsen hiç şaşma çünkü ben seni her gün rüyamda görüyorum…




Arım Balım Peteğim Gülüm Dalım çiçeğim Karizmatik Erkeğim iyi Geceler


Sen Benim Rüyalarımdaki Hayalim Hayattaki Tek Yaşama sebebimsin iyi Geceler Meleğim




Koynunda kokunla uyumayı herşeyden çok isterdim yastğımın yarısı ben yarısı sensin iyi geceler canımın yarısı seni çoook ama çook seviyorum..




Hergün hasretindeyim bu gece oldugu gibi.. Uyumadan önce şunları söyleyim sana askim; Keske sabaha kadar uykusuz kalsamda sana bakabilsem.. Keske benim uzerimde yorgan olmasa donsamda senin yaninda uyuyabilsem.. Keske gozlerimi kapattigimda ellerim yanimdaki yastiga dokundugunda o yastigi bos bulmasam.. Yine yalniz bir ruyaya daliyorum.. Sensizim iyi geceler! Butun bunlari yasiyabilmek icin mutlu yarinlara kadar yalniz uyuyacagim sevgilim..




Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım,sen uyurken gizlice ellerini tutup saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi söyleyeceğim ; SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM İYİ GECELER.




Seninle Başladığım Bugüne Seninle Bitirmenin Vermiş Olduğu Sevinçle, Devam Etmek için Senin kadar tatlı Bir rüya görmenin hevesi içindeyim rüyalarımın en tatlı sahibi seviyorum seni iyi geceler.
Bugün de Başımı Yastığa Bana Vermiş Olduğun Mutlulukla Koyuyorum, Yarın ise Hayata Bana Verdiğin Huzurla Uyanacağım Seni çok Seviyorum Canım Benim iyi Geceler HerşeyiMmMmM
Yüce Rabbim En Güzel Rüyaları Sana Mutlulukları Hayatına Huzuru ise Yaşadığın Hayata Bağışlasın iyi Geceler Sevgilim
Gecenin Çekilmez Soğukluğu Seninle Vız Gelir bana Her Başımı yastığa Koyduğumda Dualarım Sadece Sana Birtanem Seviyorum Seni iyi geceler.
Bir Güne Seninle Başlayıp Bu Günü’de Seninle Bitirmenin vermiş Olduğu Huzurla yastığa Başımı Koydum ve Sana tatlı Rüyalar Görmen için dua ediyorum Sevgilim iyi geceler.
Gözlerinde Yalakadım Hayatı Bırakmam, Sözlerinle Başladı Kalbim Atmaya Durduramam Sadece Sabahların Yakıcı Güneşine Değil gecelerin Soğuk Sessizliğinede Anlattım Aşkımı Şimdi Olduğu Gibi Seviyorum Seni iyi geceler Birtanem.
Yaşadığım Kadar Değil Yaşattığın kadar Seviyorum Seni Bebeğim Bu Gece de Dualarım Seninle Benim yaşama Sebebim Sensin iyi Geceler Aşkım.
Rüyalarda hayal Ettiğim Hayallerimi Gerçekleştirmek için Sevdiğim Yaşama Sebebim İyi Geceler
Hayatı Seviyorsam Anlamı Sen Olduğun için Seviyorum geceleri uyuyorsam Sabaha Adınla Başlamak için uyuyorum biriciğim iyi geceler.
Sabahların güneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gözlerini Anımsatır Bana herşeyim iyi Geceler.
Bir Müzik Çalıyor içimde Adı Aşk Nağmeleri ile Süslenmiş, Bir Aşk var Kalbimde Adı Seninle Başlar Sonunu Sadece ölüm yazar Seni Seviyorum Birtanem iyi Geceler
Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi Geceler.
Bu gece bütün sevdiklerin yanında..ne tatlı uyursun sen şimdi..birtek seni ölesiye sevenin senden uzakta,birtek seni ölesiye sevenin uykusuz..adını can koydum seni canıma koydum..iyi uykular




Seni gözlerimi kapattigimda degil,gözlerimi actigimda görmek ve var oldugunu bilmek isterim gülparem iyi geceler..




Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler.
Aşkım rüyamda seni göreyim dicem ama o zaman korkuyla uyanıyorum, o gördüğüm rüya deil kabus oluyo.
Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…
Müjde… Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor… NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER…

Whatsapp Button works on Mobile Device only