Romantik Sözler

 Romantik Sözler

Romantik Sözler
Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en çok hasretini..




Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hiç düşünmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz.


Ne zaman seni anlatmaya çalışsam, tekrar aşık oluyorum




Aşk, biri gelip ona anlam yükleyene dek sadece bir kelimedir.






Zaman gece yarısı, ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum... Hani bir şarkımız var ya onu söylüyorum ve seni ölesiye seviyorum.


Gülüşümün sebebiydi gülüşün.


Düşünürüm yine bu gece Ismin beynimde bölünüyor hece hece Siman göz önümde uzun ve ince Yoksa sevdigimi bilmez misin.


Bazen dil susmak ister,gözler konuşur. Bazen gözler susmak ister,yürek konuşur. Ama iş seni sevdiğimi söylemeye gelince..! Hepsi birden konuşur...


Yeter artık aklımın her köşesini işgal ettiğin, gel artık hayatımı işgal et.


Bırakma! Elimi bırakma sakın Sevgini anlıyorum tutuşundan.


Yağmur kıskansın gülüşünü... Gel ey..! yar. . Yitik manalarıma merhem ol da gel. Geleceksin biliyorum. gülüşünü dokuyacağım yüreğime bilesin. . .


Yeter artık aklımın her köşesini işgal ettiğin, gel artık hayatımı işgal et.


Bugün hep yaptığımdan farklı bir şey yapmak istedim. Ne kalbim bu konuda söz dinledi ne buna gücüm yetti. Yine sen, sen ve sen! Âşık olmak dönüp dönüp seni bulmakmış her yer ve anda.


Bırak bu AŞKIN kahramanları olsun Sevgi ben Mutluluk sen


En çok ta çayın demlisini, Aşkın senlisini seviyorum


Sen olmayınca kimsem yokmuş gibi geliyor.


Ölümü bile ikinci sıraya düşüren şeydir aşk.


Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatlı canini sen güllerden de güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin.


İçin ağlasa da kim duyar seni? Kim anlar dışarıdan olup biteni? Leyla’nın yüzünü görenler bilir: Mecnun’un kalbine batan dikeni!


Gidişlerin İzi Kalır Seven Yüreklerde.. Gidenler Gelmeyi Unutur. Kalanlar İse Gülmeyi. Öyle İşte..!


Bence sen beni bi düşün sen beni hep düşün


Aşk ! Gelmeyeceğini bile bile beklemektir! Şüpesiz ve sitemsiz sevgiliden bir yudum sevgiyi istemek degil ona gökler dolusu sevgi sunmaktir karsiliksiz ve çikarsiz nerden ciktin karsima demek değil neden daha önce karsima çikmadin demektir.


Yaşanacak Günleri hayal ediyorum Seninle Umutlarımı Bağladım Kalbine Hayaller kuruyorum şimdi Seninle Seviyorum seni Canım bebeğim.


Canım sıkıldığı gün, sıkıntının içimi kapladığı saat, ruhumda daralma yaşadığım dakika, gözümü kapattığım an, senin yüzün gelir aklıma dağılır tüm sıkıntılarım.


.Gülümseme nedenimsin sen. yüzümden asla gitmeyecek olan tebessümün tek nedenisin. tek bir dokunuşunla üzüntüleri sıkıntıları unutturansın sen. işte bu yüzden "MUTLULUĞUMSUN" sen...


ben senin özleminle gözyaşı dökerken.sen başkalarıyla kahkaha atarsan eger..her damla gözyaşım haram olsun be sevdigim..


Sana uzak kentlerden birinde, zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi, onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi, insan her gün anımsar mı aynı gözleri.. İclal Aydın


Sen benim en güzel hislerimsin




Mecnun'a "Neden Leyla'yı alıp kaçmadın" demişler. "Annesi üzülürdü, ben içinde Leyla olan kalbi kıramam." demiş.


Herkes şiir yazar , sen hiç şiir sildinmi?


Bir ilk bahar günü, Başın dizimde, Saçlarının arasindan geçen ellerim, Yüzüne dokunan parmaklarım. Cok derinsin kadın, Sana dalıp gidiyorum..


Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kızla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeçtin mi


Sen gunesin dogdugu, karanlıgın bittigi yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin.


"Her sabah kalktığım zaman kendi kendime şöyle söz veririm: Dünya üzerinde vicdanımdan başka kimseden korkmayacağım." Mahatma Gandhi


"Aşk, birbirine bakmak değil; birlikte aynı yöne bakmaktır." Antoine de Saint-Exupéry


Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni hep sevmeye devam edeceğim.


Sen özlenecek en güzel şeysin..


Allah biliyor, güzel sevmiştik.


Çok şey gizliyorum, İçim çok karışık..


Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyor mu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni sevmek…


her gül güzeldir senin kadar değil herkes seni sevebilir ama benim kadar değil


İçimde; Düşlediğim neşe dolu duyguların hüznü var şimdilerde. Ardım hep sen,sana dair düşlerim var. Yüreğimin nazı var sana, Gelsende karanlık bu ruh. sevgiyle kal madam. Isa gerin


Susarak sevebiliyorum,çok yetenekliyim.


Bir isim gerekliydi, savrulmuşluğumuza. adı ''eylül '' oldu !.. Eyüp Ortatepe


Eğer aşkta güzel bir an varsa oda başkalarını baştan çıkartan o yüreğin benim için kan ağladığı zamandır.


Derdime dert kat, acıyı beraber yaşayalım, sevgime sevgi kat, sadece ikimiz olalım...


zil zurna sarhoş olup. her şeyi cift gördügümde bile. SEN HEP BİRTANESİN BENİM KALBİMDE


Sen bana ışık ver yeter bende filiz çok, köklerim içimde gizlidir. gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok


Özleyen insan qelir; sen ya özlemedin ya da insan değilsin..


Sabır etmek düştü yine bana bakışındaki huzur hatrına, düşlemek bakışını gülüşünü seni seviyorum deyişini, Nasıl mutluyum bilsen! Nasıl vurgunum sana. Hayat her zaman seninle güzel bana..


Benden su katılmamış şiirler istiyorsun. Kalem mi yazıyor sandın? Ben harfleri denizlerden söküp tek tek, gözlerimden süzüyorum göremiyorsun.


7 milyar insan, 7 milyar ruh.. Ve içinden sadece birine ihtiyaç duymak, "İlginç"


Gurbetimde SENSİN,Vuslatım da SEN...Gidişim sanadır,Dönüşüm sana Anlasana..Sözümde SENSİN Özüm de SEN Söylediğim sanadır,Söyleyemediğim sana...Ateşimde SENSİN,Közüm de SEN Yangınım sanadır,Yandığım sana...Yazanda SENSİN Yazdıran da SEN Hikayem sanadır, Şiirim sana..


Gidemem sensiz yarınlara, adımlarım kesilir senin olmadığın hayat yolumda, benim için hayat sensin ne olur anla, sensiz yaşamak acı verir bana..


Beraber ağlamakta ki tatlılık kadar hiçbir şey kalpleri birbirine bağlamaz.


Eger geceler seni düŞündügüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı


Ay ışığı gibi girdin yüreğime, hiç yabancı değilsin, kırk yıllık sevgilim gibi.


Bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde, senden öte senden ziyade Barış Manço


Ben istemem öyle gel geç sevdalar.Varsa yüreğin hadi koy ortaya bir ömür sev beni


Günümde, Gecemde düşlerimde varlığına çok şükür. Çıkma hiç kalbimden aklımdan, Düşüncelerim senle dolu olmaktan mutlu. Gözlerim seninle Mesud.. Ah sevgilim çok seviyorum çok...


Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarımın sözlük anlamlarını değiştirmek mümkün olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim.


Seven sahip çıkar gerisi hikaye


Aşk diye bişey yaşıyorum.. Ne tek taraflı demeye dilim var, ne de karşılıklı olduğuna ıspatım.


Seni unutmaya ömrüm yeter mi, Dön desem tersine dünya döner mi, Gururum aşkıma öyle düşman ki, Geri dön beni sev, dön diyemem ki…


Bir çift ela göz yüzünden içimde bir sonbahar açıyor. Öyle acıyor ki, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor, kışlar kışsız kalıyor


Senden dolayı seviyorum seni ey sevgili.. Öyle ki kıskançlığımdan kendi gözümle bile dost değilim... - İskender Pala.


Özlemini her gece koynumda hissettiğim ve hiçbir zaman seni sevmekten vazgeçmediğim için özelsin.


Bir gün dünyanın en karanlık ve en derin uçurumundan düşsem sadece tutunacak tek dalım sen olsan seni tutmaktan değil kırmaktan korkarım.


Sen bu dünyada sürgün meleksin... Seni ben öyle cok sevecegim ki birdaha cennetine dönemeyeceksin...


Sen gel... Söz, ömrümle karşılarım tüm mutluluk masraflarını...


GECENIN IZINDE IZ SURDUM SENI ARADIM. AY SAHIDIM,KARANLIKLAR ISE ISIGIMDI.SABAHI YAPACAK GUNESE ANT OLSUNKI SENI BULACAGIM VE BENIM OLACAKSIN,BIR SEHER VAKTI. KIMLER ICIN DOKMEDIMKI GOZYASI,SENIN ICIN DOKUYORSAM NE CIKAR.

İçini içinden çekip alan cümleler kurulur baş ucunda uyuyamazsın / gecenin gölgesinde sorgulanır vicdanın dudak ısırtan anlamlar bırakırsın ardında ama yine de yüreğinle hatırlanmazsın Leyla Demirli


Seni o kadar seviyorum ki anlatamam hani çocuk bir çift ayakkabıya sevinir ya masumca işte öyle seviyorum seni. Seni Görünce Öyle Rahatlıyorum Öyle Sakinim Öyle Mutluyum ki o çocuk vardı ya onun bayram sabahı sevinci gibi abartmıyorum insan mutlu olduğunda çocuktur aslında..


Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatim desem hayat çok kisa, çiçegim desem çiçek soluyor. Sana canim demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yasiyor.


Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun, Ben Tam Üzerinden Geçerken ipler Kopsun, Düştüğüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN…


Sensizlik gerçeğinin sabahından Usulca kayıyorsun akşamlarıma Ben her akşam ateş olan hasretinle Bir mum gibi yakıyorum kendimi Tutamasam da o tutkulu ellerinden Yine de alnından öpüyorum sevgili. Atakan Korkmaz
Aşk insanı Hayata Bağlar Hayat iSe insanı Aşka Bağlar.


Gülüşün; Hani yağmur yağarken güneş açar ya, onun gibi birşey…


Gözlerimde renk, kulağımda ses, içimde bir nefes olarak kalacaksın…


Ne Kadar seviyorsun dersen; Nar kadar derim. Dışımda bir ben görünürüm, içimde binlerce sen.


Sözün gelişi değil bu; Ben sözümün eriyim, başka anlamları olsaydı sözlerimin, başka anlamlara uygun kelimeler bulurdum.


Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.


Aşk sonsuz aşk seninle sonsuza dek mutluluk demek sevgilim.çok seviyorum kopamıyorum senden çıkaramam aklımdan herşeyim.


Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum. senden öncesi yoktu, seninle var olmuşum. sende bütün umutlar, sende bütün duygular. beni sende arama, ben artık senin olmuşum.


Senin en güzel yanın ne biliyor musun? Benim yanım!


Özledim Seni Sevgilim! Özledim Seninle Geçtiğim yerleri Özledim bana Aşkım Dediğin Günleri, Şimdi Sadece resimlerin Elimde, Ağlarım Hasretini Çekerim içime..


Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Daha nice zamanları beraber geçirmek dileğiyle.


Evet sevgili kapına geldim ve Benden vazgeçtim. Sen "kim o" de yeter ki: kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim.


Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım .


Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım!


Dinlediğin şarkının, ne kadar döndüğünü bilmeyecek kadar dalgın olmana sebep olan kişinin, sana hissettirdiklerini asla unutamazsın.


GÖZLERİN DALARSA BİL Kİ DÜŞÜNDÜM SENİ, KULAĞIN ÇINLARSA BİL Kİ ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL Kİ RESMİNİ ÖPTÜM, GÖZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL Kİ SENSİZ ÖLDÜM


Rotasını kaybetmiş bir gemi gibi fırtınadan fırtınaya sürüklenirken kara göründü diye bağıran tayfanın sesindeki mutluluk hep seninle olsun..


Bir duble şiir koydum bu gece kadehime, içiyorum içiyorum hep son mısrada gözlerin takılıyor... bir de adın geliyor dilimin ucuna da ,diyemiyorum kendime bile...Bir parça da sevgi aldım tabağıma meze olsun diye,tadı sen, kokusu sen... Bu gece seninle sarhoşum,ayılana kadar seninle dopdoluyum...Yatcam kalkcam geçecek biliyorum da...Ne adın kalacak dilimde ne tadın farkındayım da...Bu gece izin verdim kendime, dibine kadar içeceğim gözlerini, içinde kendimi göremediğim anı unutana kadar sarhoş olacağım!..


sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM


İster yaz olsun ister kış olsun, ister hüzün olsun ister dert olsun, Bütün benliğim bir senin olsun sevgilim. Seni Seviyorum.


Ben, sıcaklığımı, kokumu tenine bırakmaya hazırken, Ben, bir damla su olan aşkımı sana sunarken, Sen, aşkımı, Sen ruhumu, Sen korkularımı, Sen, Sen,beni saklar mısın avuçlarında..


“Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan


Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı


Senin adınla uyandım bu sabah ,Varlıgına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen. Nasıl özlemiştim bir bilsen yoklugun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyiki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attıgım her adımdasın Sol yanımsın Gönlünü gönlüme nasip eden Rabbime Şükürler olsun sevdigim…


Kısa süredir varsın ama sen benim geç kalmış sevdamsın, iyi ki varsın ve iyi ki benimlesin, seni seviyorum kelimesi senin için az


Ben,Sende sevdim gülümsemeyi, Sende gördüm bakışların en derinini,Yaralı bir kuşu okşar gibi, usulca… Yüreğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum. Bu hasret kalmışlığımızı, gözlerinde parlayan yıldızlarla vurdum. Ben senin, o gamzeli gülüşlerine vuruldum.


En güzeI yarınIar senin oIsun, sen buna Iayıksın ömrün mutIuIukIarIa doIsun. Eğer gün geIir de sen beni unutursan, inan ki tatIım canın sağoIsun.


Ne varsa aradıgım bil ki sende bulmuşum, senden öncesi yoktu seninle var olmuşum, sende bütün ümitler, sende bütün özlemler. Beni bende arama artık ben sen olmuşum.






BIR MEZARCI OLSAYDIM SENI TOPRAGA DEGIL KALBIME GOMERDIM SEVGILIM…




Yarım Kalır Bazı şeyler. Şarkılar, şiirler, filmler, Hayaller, aşklar mesela. Hep Sonraya bırakılır; Unutulmaya, eskimeye .


Bana şu hayatta tanınan en büyük ayrıcalık sensin sevgilim. Uzaktan Seviyorum seni… kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum


Bu gece yaktım tüm şiirlerimi Kıyıya çektim bütün hayallerimi En sevdiklerim çok uzakta şimdi En sevmediğim bir hayat baş ucumda Gitmek istesem dalgalar beni boğar Kalsam şehir! Yağmurun ortasındayım Islanmak da var Aglamakta!


DuyguIarımın En Yoğun OIduğu ZamanIarda geIiyor AnıIarımız AkIıma Seviyorum Seni prensesim


Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gözlerdir.


Ben sevdanın sokağında oturuyorum. Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.


Bir gül olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip, Bir daha oradan çıkmamak için.. Seni Seviyorum..


Güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz Kırmızı güller senin, beyaz güller benim Beni unutursan kırmızı güller solsun, ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun..!


istediğin gibi olamamıştım, demek razı olduğun kadarı da yetmemiş sana. Oysa seni kalbime yazarken, kimleri sildiğimi bir bilsen... K.tazeoğlu


Herkesin yaşattığı her şey, Bir Gün Kendi Sınavı Olacak.


Ömrümün sonuna kadar seni sevmekten vazgeçmeyeceğime söz veriyorum.


Geceler uyumak için değil, özlemek için var sanki…


Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez Aşk dediğin bizim gibi olmalı






Seni niye mi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için.


Seni ne kadar sevdiğimi anIamak istiyorsan; yağan her yağmur damIasını yakaIamaya caIış.yakaIayamadığın her yağmur damIası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır…


Bir daha seveceğim kız, kızımız olacaktır. Seni ÇOK SEVİYORUM Hayatım.


Aşk sabahlara kadar uyumamak değildir aslında. Her sabah uyandığında; yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına.


Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor


"Neyi çok bekler ve umarsan o senden uzaklaşır.. Hem ne demiştik; "İstediğini almak değil, verilene razı olmaktır imtihan."


Suçum sevmek ise, cezam idam olsun. Cezam idam ise sevgilim celladım olsun. Celladım sevgilim ise bu can ona feda olsun!


ben bu hayatta pek cok yanlis yaptim ama acisini ben cektim tek bir dogru is yaptim oda sana kalbimle guvenmekti umarim laiksin sen buna canimin ici


Bana bakma sen . . Ben halimden hoşnutum . Tanıştığımıza memnun oldum Dediğimden günden beri Bu hiçte değişmedi !. Asla unutmam; "Ben de" demiştin.. Sevdin sanmıştım.. Sevmemişsin.. Olsun. Ben Çok kişilik sevdim Bize yeter.dİ


Seni seninle yasamak varken, Sensiz hayalinle yasamak gücüme gidiyor be sevdiğim.


Ya sözlerin aklımda, ya da adın aklımda...


Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için.


SENİ saçaklarda titreyen serçenin kanat çırpması kadar masum ve bir anne duası kadar içten SEVİYORUM Canımın İçi.


BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…


¦ Yarınlarımın Sıcak Sabahı, Sıcak Sabahlarımın Yarınlarısın


SEN DELİ BİR YAĞMURSUN VE BEN O DELİ YAĞMURU BEKLEYEN BİR AVUÇ TOPRAK!


Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.


Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmem olsa gerek diye düşünüyorum.


Ey Benim Ateşler İçinde ki ; Can Tanem! Bu Yokluk, Bu Aşka Çok Fazladır Bilesin!


Bir erkekle mutlu olmak icin onu cokca anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak icinse onu cokca sevip, anlamaya hic calısmamak gerekir.


Sessiz bir çığlıktı aşk… Gözlerinden inen yaşların adıydı ayrılık…boğazımda düğümlenen, söylenemeyen kelimelerdeydi veda… Konuşulacak o kadar çok şey varken, hep susmaktı hasret… Hasret sendin.. Ayrılık sendin.. Aşk sen… Gözlerim dalarken boşluğa… Adını sayıklarken kimsesiz dilim… Tek günahım Sen Ol istedim…!


Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim simdi sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle.


Hani en guzel asklar imkansız gelir ya insana, imkansız oldugun icin asıgım sana


Sevgi, el ele tutuşmaktır, Sevgi, göz göze bakışmaktır. Sevgi, bir kelebek, Sevgi, bazen de bir çiçek. Sevgi, hırlaşmak değil paylaşmak, Sevgi, kavga değil aşkla yaklaşmaktır.


Ben senin özleminle gözyaşı dökerken, sen başkalarıyla kahkaha atarsan eğer, akan her damla gözyaşım haram olsun be sevdiğim


Senin Gözlerindi beni benden alan, Senin gözlerindi kalbimi çalan, Senin hasretindi zamanı durduran Sen olmadan AŞKIM bu hayat YALAN


Bir şehir ol Mesela İstanbul gibi De ki; Boğazım kuruyana kadar seveceğim seni


Bahçeye bir sarmaşık ekmeli şimdi. Sen sarmazsan , o sarsın evimizi…


Geceler seni sevdigim kadar uzun olsaydı eger inan ki yeryuzune hic gunes dogmazdı.


Her gece, sonrasında başka bir gece Her gece, anlamsız bir bilmece Ve yine her gece aynı düşünce Seni Seviyorum


¦ Yalnızlık, insanın bazen kendinden bile kaçmak istemesi, öylesine bir başınalık halidir. Aşk ise kendinden bile kaçarken, bir başka yalnızlığa tutulmaktır!


Ve seni seviyorum inatla. Denizin kendi derinliklerinde yatan inci kum tanelerini sevdiği gibi.. Seni severken; dünyadaki her şeyi Seviyorum. Franz Kafka


Keşke tanışmamıza hiç fırsat oImasaydı , ve seni hayatıma şeker misaIi karıştırmasaydım.. – Can Yücel


Ve hiçbir zaman seven kadından daha güzelini bulamazsınız.


¦ Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtane


Gözyaşı gözlerden akıp kurtuluyorda, Susmalar içimde akıp gidiyor.


Gözlerin o kadar güzel ki yarim, Bakınca göz bebeklerim yanıyor


Bu şehri sevmemin tek nedeni var. O da sensin


Öyle ucuz değil gül koklɑmɑk, gül tutɑn ele diken bɑtmɑlı. Bir ɑşkɑ gönül veren, o ɑşkın kɑpısındɑ yɑtmɑlı


Sığmıyor artık ciğerlerime, gözyaşlarımın buharı. Her gece yıprattı beni, rüyalarımda canlanışın.


Yarın Bizi Beraber Görenler" Kimdi O Yanındaki " Diye Sorarlarsa Beni Detaylı Anlatma. Kısaca; " Ömrümün Geri Kalanı "Dersin


Oysa Ben ; Seni göreMediğiMm zaManLar Kör oLduMm sanıyorduMm


Gül bahçesinde geçse de ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm, uğrunda ölmeye değer be gülüm..!


Seni benden başkası nasıl böyle güzel sevsin. Sevemez işte hiç kimse. Bitmeyelim biz.


Benim hayalimdeki aşk, iki insanın birbirini sahiplenme duygusundan çok daha öte bir şey”.


Aşk; Eşine cennette seninle yaşayacağım için, ölüm bana hoştur ya Ayşe diyen Efendimiz (s.a.v)’in yaşadığıdır.


Bir rüzgar gibi hayatım savruIurken acımasızca sen çıktın karşıma tuttun elimi çektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir öğrendim yanında seviyorum seni...


Sana karşı olan sessizliğim içimde kopan fırtınalardandır.


Ne olurdu bir yaprağın daha olsa! Bak sevmiyor işte beni hain papatya!


Götür beni sen gittiğin yere. Gönlüm sana düştü bir kere. Şahit olsun bana akan dere


Bana yemek yapacak değil benim hayatımı paylaşacak bir sevgili aradım ve seni buldum.


Sevmek; güzeI birinde aşkı aramak değiI. O kişide, biImediğin bir zamanın bekIenmedik bir anında kendini buImaktır.


Sevgi nedir? dedim: Ömrünce tadacağın en mükemmel HAZ dedi: Peki ya aşk! dedim: O hayatın içinde sırlı bir ÖZdedi: Yaşadın mı? dedim, güldü: Yaşarsam olur son SÖZ dedi: Ya tavsiyen nedir? diyecek oldum: Küllenmesin yüreğinde KÖZ dedi ve gitti: Bunları ne yapayım? diye bağırdım ardından. #Elini sol yanına koydu, seslendi: “Aklınla değil, #Yüreğinle YAZ dedi


Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşün ki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim an eririm, Anla ki sen benim canımsın, Seni Kaybettimmi Ölürüm..!


İçin ağlasa da kim duyar seni? Kim anlar dışarıdan olup biteni? Leyla’nın yüzünü görenler bilir: Mecnun’un kalbine batan dikeni


Benim ki "AŞK" Değil.. Senin ki Gibi "TAŞ" Değil.. Benim ki Kalbine Sürgün.. "BEN SENİ ÇOK, BEN SENİ ÇOK, BEN SENİ ÇOK ÇOK SEVDİM"


Gönlünden bir söz geçince dur ve beni hatırla yalnızca göz göze geldiğimiz o anı... o anı ben Çk iyi hatırlıyorum o an kalbin aşk yağmuruna tutulmuşcasına yüreğime aktı ve ben bu yoğun duygulara kalbimde bir güneşin doğmasını sağlayarak karşılık verdim


Bir insan bir insana elbet yeterdi senin bana yettiğin gibi ..


Sen bazen karanlık gecemin ışığı, bazen hayatımın cesaret veren mutluluğu ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin. Canözüm.


Sen bana gelsen belki ben ölürüm. Yine de gel, koşarak gel. Ben artık ölümün de ötesindeyim.
Aşkı buldum gözlerinde yaşamaya başladım sözlerinle gülücüğünle mutlu olmayı öğrendim aşkım
Acı, çekmeyen bir kalp, sevgiyi sıcak tutacak bir, bataniye bulamaz.


Bazen uzakta olsada seversin, Bazen sevsende gidersin, Bazen özlesende unutmak istersin, çünkü asla gel diyemezsin.


Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da.


Mümkünse sana yanlışlıkla bile bakmasınlar,Kıskanıyorum..


sen aklım ile kalbimin arasında, vicdanımın tam ortasında sakladığımdın


Bir kızı elmacık kemiğinden öp mesela Dudağı yokmuş gibi davran.Herkesleşme.


Seni seviyor olmamdan daha güzel bir şey var ise; o kesinlikle beni seviyor olmandır...


BEN SENI SEÇTIM SEN BENIM IÇIN YALAN DÜNYADAKI TEK GERÇEKSIN


Hiçbir yolda yalnız olmak istemeyen,sensizlik ten deli gibi korkan bir ben var karşında.Sen varken her yer cennet bana,buna şahit geceleri seni anlattığım yıldızlar.Her bir yıldız kalbimde senin için yanan bir mum sevgilim.


Sus! Çok süslü laflara gerek yok, Ömrüme Yâr OL Yeter


Taşlar arasında çiçekler açıyor görüyor musun. Umut diyor işte onlar. Umut... Seçil Oğuz


Ne ben bağıra bildim seni, ne de sen bağrına basabildin beni. Olsun, yine de güzel şey. Sana, sensizliğe rağmen sessizce bağımlı kalmak sevgili.


bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.


Kimi şarkılar vardır, insanın kalp ritmini değiştirir. Tıpkı bazı insanların değiştirdiği gibi. Belki gözlerimin baktığı yerde değilsin ama bil ki, gözlerimin daldığı yerdesin. Hayat, derin bir uyku ise, gördüğüm en güzel rüya sensin.


Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm




Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsin.


Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara Götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün..




Bir kadının dudaklarında değildir aşk.Bedeninde hiç değildir.Aşk, kadının göz kapaklarındadır.Kadın, göz kapaklarında saklar o adamı.Özdemir Asaf






Dağın uykusuna, kuşun gözüne, Sabahın sesine, taşıdım seni. Kerem’in yaralı, ince dizine, Irmağın yasına taşıdım seni. Canın içinden, canımı duyan, Canımın içine taşıdım seni.(Ülkü Tamer)




Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde.(Özdemir ASAF)




Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle. Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline. Uzaklaşma şirin yarim SHAKESPEARE
Günün her anında sen varsın yanımdaSenin gülen yüzün,parıldayan gözlerinDudaklarından her süzülen kelimeBeni benden alır götürür başka yere




Gök parıldıyorken yıldızlar sönük olabilir mi ? Sen yanımdayken kalbim yavaş çarpabilir mi ? Sevebilmek için seni seviyorum demek gerekir mi ? Tatlı bi bakış her şeyi ortaya dökmez mi ? Güzel bi gülüş seni seviyorum demek değil mi ?




sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok




Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğinTekkede , manastırda eremezsinBir kez gerçekten sevdin mi dünyadaCennetin cehennemin üstündesin Ömer Hayyam
Tahir olmak da ayıp değil, Zühre olmak da, Hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Bütün iş Tahir’le Zühre olabilmekte, Yani yürekte..




Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın (Abdurrahim Karakoç)


Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde yalnız düşlerimdesin Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken sevgin bu kadar güzel Ya benim olsan.. sevdiğim








Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.




Sana geliyorum mevsimlerin koynundan. Bir elimde umutların, Bir elimde yüreğim, Gülüşlerine geliyorum yaralı ırmakları aşarak. Bu yolculuğun sonunda; Ya yıldızları dolduracağım saçlarına, Ya da aydınlıkları bırakacağım karanlıklarına.




Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek/hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..




Bir kere sevdaya tutulmaya gör;Ateşlere yandığının resmidir.Aşık dediğin, Mecnun misali kör;Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Cahit Sıtkı Tarinci


Çaresiz kalmışım bağlı bileğim, Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim, Ey benim hevesim, arzum, dileğim, Yaşamak seninle, öl de öleyim
Çarpsan karasevdayı en azından yüzbinle.. Nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle.. Kaç defa çıkıp gittim buralardan yeminle.. Ama her defasında geri döndüm SENİNLE..




Sen bana ışık ver yeterBende filiz çok..Köklerim içimde gizlidirGelen giden, açan soran, bere budak yokBir şiir istersin“içinde benzetmeler” olanKusura bakma sevgilimHeybemde sana benzeyecek kadarGüzel birşey yok






Elini tutup,gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım Son Aşkım sen olur musun?


Herkese yetecek kadar sevgim var ama sadece tek bir kişiyi mutluluktan göklere uçuracak ❤kalbim ❤ ️var.




Ah o mavi gözlerin yok muBaktı mıİnsanı derinlere daldıranBana bir kez gözlerinle gülsen çok muSendin gözlerinle beni kandıran




Son nefesimde sen derken Yanimda oIur musun? Yazdigim en guzeI ask siirinin kahramani CANIM sen oIur musun?




Benden nefret edenlerle meşgul olacak vaktim yok çünkü ben bana değer verenleri sevmekle meşgulum




Dilimde Aşkının Adı,Ellerimde Elinin Sıcaklığı,Gözlerimde Gözünün Işığı,Seviyorum Seni Gülüm Sensin Aşkımın Fermanı.




Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Asıl Şimdi Başlıyor




Ben seni bir okyanusun derinliginde buldum da sevdim Parlak bir inciydin benim için Paha biçilmez bir inci Ben seni soguk ve yagmurlu bir günde Seni düsünürken gülüsündeki sicakligin içime dolup da Beni sardigi bir anda sevdim Seni sadece selvi boyun,siyah saçlarin yada kara gözlerin Güzel bir yüzün var diye degil Fikirlerinle,konusmandaki güzelligin ve benim o kor halde yanan yüregimle sevdim Ben seni derinden ve hissederek sevdim




Bir ömrün en ıssız yerindeydim, sonra birden sen geldin. Geldin ve bildiğim her şeyi değiştirdin. İçinde umut olan bir yolculuğun başlangıcıydın benim için ve seninle sanki yeniden dünyaya geldim.




Aşk bu yağmur dayanmaz bu bahara
Bulutlar ince ve narindir
ve bulutlar tanır sevgiliyi
döker mercan kuşlarını avuçlarımıza
Ferman Karaçam






istisna bir yara gibi kal bende... hayra yorulan düşlerim ol. böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.




GozIerin gozIerimin onunde perde oIdu Nereye baksam seni goruyorum DiIimde senin adini sayikIiyorum Sonsuz askim sen oIur musun?




Biz sevdamızı çöpte bulmadık ki çöpe atalım.


Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için




Aşka dair ne varsa yaşadım gönlümde Seni düşünerek ağladım tüm gece Yine de pişman değil bu gönül sevdiğine
Gecenin romantik ışığında, yağmurun gizemli yağışında, kalbimin her atışında hep seni düşünüyorum.




Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye.
Ruhumu seviyorum, senin ruhuna bu kadar yakın diye.
Varlığımı seviyorum sırf sana borçlu olduğum için
Mutluğumu seviyorum gülümsememi seviyorum seni düşününce
Mehmet Yunus Aytek
Sen benim gözümde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için asırlarca ağlamazdım.




Bir ateşim yanarım külüm yok dumanım yok Sen yoksan mekanım belli değil zamanım yok Fırtınalar içinde beni yalnız bırakma Benim senden başka sığınacak limanım yok




Aşk iki kalbin birbirinde kaybolmasıdır aslında hiç konuşmadan bakışarak devam edebilen iki duygudan (nefret,sevgi) biridir.






Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri






















UMUT YAZIYORUM BIR KIR CICEGININ TAC YAPRAGINA.NICE SOGUKLARA DAYANIYORDA BIR SOZUNLE KIRILIVERIR DIYE KORKUYORUM...






Cümle anıların boynu hep bükük Candan çok sevene reva mı bu yük? Ettiğin kötülük o kadar büyük Bugüne yarına düne ihanet


Hasan Hüseyin Yılmaz






Seni sevdikçe çoğalıyorum, sığmıyorum yar'yüzüne. Coğrafyamsın, ülkemsin, sen benim inatçı doğum lekem, kalbimdeki bensin.








Yoksunluktur aşk dediğin! Bir yanın eksik kalır geceler boyu, aldığın nefes yetişmez, sokak çocukları gibi dışarıda üşür yüreğin.gel gönlüme ısıt eni sevdiğim




Mutluluğu sende bulan senindir Ötesi Misafir




Benimle bir ömür Geçermi ki? Dedim Seninle Geçirmeye Ömür Yermi? Dedi İşte Bu Bana Bir ÖMÜR Yetti...Özdemir Asaf






Ben sensiz olanlara seni aratıyorum, Ben sensiz kalanlara seni yaratıyorum, Seni saklayacağım, seni yazıp-andıkça Kendimi çoğaltıyor, seni kuşatıyorum.Özdemir Asaf
Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin.




Dökülmek istemiyorum hayır! .. Çingene çiçekçiler habire yaltaklandığında Bilmediğim soruların açtığı çukuru Yalanlarla doldurmak istemiyorum Yusuf Hayaloğlu


Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve Sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam.








Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum.








Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler. Bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnıca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri.










BELKİ BİRGÜN DUYARSIN DİYE Bu nasıl sevgi böyle? Bu nasıl tutku? Bu nasıl özlem? Ne zaman gözlerini görsem Bir çoğalıyorum, bir eksiliyorum






Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...








Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi


Yunus Emre




Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır...






Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir "insan olma" cesaretini bile gösteremedin..
.




Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde... Seni , senden uzakta , sensiz ,seninle yaşıyorum.








En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.




Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..








Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.


Kal dersen, dağlarca severim seni, Bir deniz olurum ayaklarında, Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz, Kalbim duruverir dudaklarında.




Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'




Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........




Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun




Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce




Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.










Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir aslında










Çok da takılmıyorum artık bu uyku konusuna, uyuyunca geçmeyen şeylerin olduğunu anladığımdan bu yana.






Ben seni düşünüyorum seniHani tıpkı o ilk günlerdeki gibiKalbim diyorum kalbimDaha dün tezgâhtan çıkmış bir su sayacı gibiAşkı anılar besliyor düşler kadarBu yüzden diyorum ki aşk eskidikçe aşktırSevgi eskidikçe sevgi.








Herkes zamanda yolculuk yapar. Anılar ile geçmişe, Hayallerile geleceğe..








Biliyorum imkansiz aşk bu ama hükmedemiyorum kendime.. Çünkü yüregim seni cok sevdi. Yunus Emre

Whatsapp Button works on Mobile Device only