YENİYIL SÖZLERİ- YENİ YIL MESAJLARI- YENİ YIL SMS-2018 YENİYIL SÖZLERİ



Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2018 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler


Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.


YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!

Whatsapp için güzel bir yılbaşı mesajı



Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle...Nice mutlu yıllara.


2018 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2014 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun



Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatı dolduracağı bir yıl dileğiyle... Mutlu yıllar.



Yeni gelen yılda huzur mutluluk umut ediyoruz.içimizi tatlı bir heyecan kaplıyor.Heyecanımız coşkuyla birleşip sonsuz huzur ile birleşiyor.Yeni yıl hoşgelsin.



Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar.



Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar.


Hiç yanlış yapmayan insanlar genellikle hiçbir şey yapmazlar.2018 yılında yanlışlarımızın az,başarılarımızın devamlı olması dileğiyle..








İşte sonunda buldum! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar!



2015 hoşgeldin,umarım eli boş gelmedin.Mutluluk getirdin bol bol,huzur.şans.para yanı sıra.Senden umduklarımız bunlar.MUTLU YILLAR



Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır. Yeni yılda hepinize mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle



Sıkıntılarımızı,üzüntülerimizi,hastalıklarımızı 2017 ile uğurlayalım,2018 güzellikler,sevinçler,sağlıklı bir ömür getirsin bize..Mutlu yıllar



Her yeni yıl ,yeni tazelenen sevgilerin habercisidir.2018 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.Nice yıllara..



Keşke dediğiniz her şey bu yılda ayağınıza gelsin.2018 uğur getirsin hayatınıza.Hep gülücükle geçsin yeni yıl,üzüntü,gam,keder kalsın geride.MUTLU YILLAR


2017 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2018 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!!






Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!


Gülücükler dünyaya,umutlar yeryüzüne yağsın,yeni yılda evlerimiz neşe dolu lsun.Yeni yıl mutlulukla karşılansın.Hoşgeldin 2018







2018 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2017 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!


2018' te gülmekten yanakların çatlasın.. paranı koyacak cüzdan bulama... bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın... sağlık bedeninden aksın... aşk kalbini patlatsın...sen ışıl ışıl ol, herkes peşinde dolaşsın...başarıların dillerde dolaşsın.....yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın....ve her gece "iyi ki bunları yaptım,""iyi ki bunları yaşadım" diyerek uyu...yaşadıklarından ne öğrendiğini fark ederek... büyüyerek...yaşadığınherşeyden ve herkesten özgürleşerek...YALNIZCA kendin olarak... kendin için yaşayarak...Her sabah r sevinçle uyan..daima ileriye bakarak..
Mutlu Yılla



Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

2018 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!


Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun.. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun..

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar...


Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ..en içten sevgilerimle...

Daha iyi yıllara, hep birlikte, elele.. MUTLU YILLAR !!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only