YILBAŞI MESAJLARI-YENİ YIL SMS- YENİ YIL TEBRİK SÖZLERİ-YILBAŞI SÖZLERİ

YILBAŞI MESAJLARI

En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2018 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara..


Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle..


Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!


★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2018★ yeniyıl'da★* 。*˛.˛°_██_*.。*./ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.gönlünüzce olsun ˛* ˛*.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2015..*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...............★..*'de dilekleriniz ve dualarınızda her ne istiyorsanız kabul olsun...Yüreğinizdeki acılar,sıkıntılar uzun süreli ve taşıyamayacağınız kadar kalıcı ve ağır olmasın.İşleriniz ve eğitimlerinizdeki beklentileriniz gerçekleşsin.Çok isteyen para bulsun.Bekarlara sevgili, eş bulunsun.Sevgiler karşılasın sizi, kötülükler uzak kalsın.Ama en önemlisi Dünya'mız için barış, refah ve huzur olsun


- Yeni yılın tüm güzel müjdeler, en beklenmedik sürprizler ve hayal ettikleriniz ile kapınızı çalması, size ve ailenize mutluluklar getirmesi dileklerim ile… Nice mutlu senelere…




Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar


Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar hep senin olsun. MUTLU YILLAR! 

2018 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!




Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle 


Sağlıklı,mutlu ve başarılı bir yıl dileğiyle...




Whatsapp için güzel bir yılbaşı mesajı 


[31/12 12:15] E: 🎄🎅💐👏👏[31/12 12:15] E: ✨2⃣✨0⃣✨1⃣✨5⃣✨[31/12 12:15] E: 🎊🎉[31/12 12:15] E: Yeni yılınız kutlu olsun 🎄🎅🎁[31/12 12:15] E: 🌲[31/12 12:15] E: Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatı dolduracağı bir yıl dileğiyle... Mutlu yıllar..




Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2017 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..


En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..




Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum.









Bu yeni yılda hayalini kurduğumuz birçok şey varyine.İsteklerimiz,umutlarımız,Mutluluklar sağanak sağanak yağsın üzerimize ,Yeni yılımız kutlu olsun.





Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara





MutIu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıIarı açar .. Yeni yıIda sevgi doIu günIer diIerim.. MutIu yıIIar





Rüya yarın hayalidir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin.. Yeni yılın kutlu olsun!





Hüzünlerimizin silineceği,ümitlerinizin hiç bitmeyeceği sağlık,mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle..





Daha iyi yıllara,hep birlikte elele..






Sevginin adı önemli değil,İster aşk olsun ister arkadaşlık.Yeni yılda sev,sevil.Sevgiyi yüreğinde doyasıya hisset.Mutlu yıllar





Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...






Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2018 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle..



2017'ye ELVEDA, 2018'e MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl...





2018 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!



Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!



Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle...







Yeni yılda dışarıda kar yağar bizim kalbimize umut..He kar tanesiyle mutluluklar düşsün yeni yılımıza.Mutlu yıllar dileğiyle..



Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2018 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle ..



Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..



Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.



Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılınız kutlu olsun...



Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!



2017 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2018 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Whatsapp Button works on Mobile Device only