En Güzel Dini Günaydın Mesajları

                      En Güzel Dini Günaydın Mesajları





Günaydın! Evinizden bereket, dilinizden dua, kalbinizden Rahman ve Resul aşkı eksik olmasın. Mutlu ve huzurlu günler dilerim.



“DUA” sevgiliye yazılmış bir mektup gibidir.. Zarfın içerisine yüreğini koyanın, duası kabul edilir..günaydın


Yeni günün Size huzur getirmesi dileğiyle, hayırlı sabahlar


Uykunun hakkını yemeyen tatlı uykucular... Evet yeni güne başladık... Yeni güne huzurlu ve mutlu uyanmak dileği ile... Hayır dileyelim mevladan günümüz uzak olsun beladan hayırlı ve güzel sabahlar...


Herkese nasip olmayan mutluluk duygusu sizinle olsun. Günaydın, hayırlı Sabahlar...


Ey güzeller güzeli gülüm, fani yaşamın tek gerçeği biricik sevgilim. Ey canımın canı! dalına konup ötmek isteyen bir bülbülüm ben. Yüzünde gonca gonca gül biten yârim, hayırlı sabahlar.

Dostlar hadi uyanın bakalım. Bugün güneş daha canlı doğdu sanki, Bu yüzden daha güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle…


Yere Düşen Yağmur Damlaları Kalbine Inecek Güneşi Engellemesin Güneş Bulutların Arasından Hep Sana Doğru Baksın GüneşGüzellikler Getirsin Günaydın.


Sevgili Müslümanlar gönlünüze göre sabah namazına kalkın ki ALLAH (c.c) günahlarınızı azaltsın, hayırlı sabahlar.

Rabbim gönlünü mutlulukla huzurla sevgiyle doldursun günün iyilikle geçsin GÜNAYDIN

AIIahü teaIa'nın seIamı, rahmeti ve bereketi üzerinize oIsun, Rabbim hayırIı, huzurIu, sağIık huzurIu bir gün naSip etSin.

AῘῘah kuῘuna üç şekiῘde cevap verir; “Evet” der, istediğini verir; “Hayır” der, daha iyisini verir; “BekῘe” der ve en iyisini verir… Her şey gönῘünüzce oῘsun. GÜNAYDINNN

KaIbiniz duayIa oIsun, gönIünüz huzurIu oIsun, yüreğiniz sevgiyIe doIsun, geceniz hayır, sabahınız nur doIsun. hayırlı sabahlar

Güze bir gün hayır duaları ile başlar…hayırlı ve mutlu sabahlarınız olsun inşallah…İman ibadetin özüdür bol dualı bir gün dileğiyle günümüz aydın kazancımız bereketli hela lolsun, cümleten hayırlı sabahlar..

Güneşin hayata yeniden MERHABA dediği gibi sende yeni güne merhaba de. Sana olan tüm sevgimle Günaydın.

Whatsapp Button works on Mobile Device only