aşk dolu sözler


aşk dolu sözler

güzel aşk dolu sözler,aşk dolu sözler 2017,aşk dolu sözler facebook,aşk dolu sözler kısa,sevgiliye aşk dolu sözler
sevgiliye sözler



Benim sadece iki elim varr,hayata dört elle sarılmam için sana da ihtiyacım var.
Yarınlarımı hazırlıyorum ikimiz için, o güzel sihirli sözlerin için yaşıyorum hayatı bebeğim.

Seni tertemiz heIaI duyguIarımIa sevdim seni bitmeyen özgüvenimIe sevdim sana ben aşık oIdum habersizce şimdi soIuyorum duy sesimi inan bana seviyorum seni aşık oIdum sana…






Seni seven çoktur, şükür anlım aktır, birde sen seversen, dünya bana dardır.

Çok düşünüyorum, Bu gecede sen varsın hayallerimde Yıldızlardan bir sen seçiyorum, Bir gün kayıp düşersin belki kalbime.

Eger sevdiğimiz kişiler bizden çalınmışsa, onları uzun yaşatmanın yolu, onları asla sevmekten vazgeçmemektir. Binalar yanar, insanlar ölür; ama gerçek aşk, ölümsüzdür. (The Crow)

Sen Benim tutamadığım hayallerimsin.. Kavuşamadığım özlemimsin... SEN benim hasretimsin... Aşkım sanadır eyyy yarr... Gözlerimden dökülen yaşımsın... Aldığım nefesimsin... Bütün yollarıma engel koysalarda ben yine sana gelirim... Bu kalp bu bedende oldukça senin için çarpacak... Bu yürek bu bedende oldukça senin için yanacak... SEN benim alın yazımsın... SEN benim yaşama sevincım SEN benim imkansız sevdamsın..

Mevzu derin, sana aşığım.

Hɑyɑl kurmɑk için değil; hɑyɑt kurmɑk için seviyorum seni..!

Ve bak nasıl şiirlerimin beşiğine, sen doğuyorsun yâr.

Seni Canımdan çok Seviyorum Seni Hayatla Paylaşamayacak kadar Kıskanıyorum Seni Helalim geleceğim Olduğun için Saklıyorum kendime içimde Yaşıyorum Seni Seviyorum bebeğim..


Bazen Umut,,, Bazen Yalnızlık Çaldı Kapımızı...!!! Bazen Aşk,,, Bazen Ayrılık Yokladı Yüreğimizi...!!! ____/ /Ne Umuda Açabildik Kapıyı,,, Ne Aşkı Tutabildik Ellerimizle,,, Zamana Suçu Yükleyip,,, YAR''' Diye Yalnızlığı Aldık İçeri...!!! _______/ /Aşk Diye,,, Ayrılığa Sarıldık Hep..

Birisi tarafından delice sevilmek size güç verir, Birisini delice sevmek ise cesaret..<3

Baharın en güzel tonusun, Gülüşün kanat cırptırır kuşlara, Gectiğin her toprak paŕcasında Sana dair yeşerir çicekler. Yüregimin göğüsün sen Bahara hasret içim.

Seni öyle bir severim ki, şeytan bile maşallah der.

DÜNDE,BUGÜNDE,YARINDA, YÜREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HİSSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY;BEN HEP ORDAYIM


Sevmek Değil benimki Ölürcesine inanmak sana, Aşık Olmak değil benimki hastalık Sana Olan ilgim, Sensiz Olamam ben Yarım Kalırım Sensin Tek ilacım Seviyorum Seni.

Bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar

Çevrimiçi oluşunu izlemekte sevdaya dahil mi.

Günün her anında sen varsın yanımda. Senin gülen yüzün,parıldayan gözlerin, Dudaklarından her süzülen kelime, Beni benden alır götürür başka yere..!

Ben Seni iLk Gördüğüm gibi Değil Hep Hayal Ettiğim Gibi Sevdim Sevgilim.

Bir kadının dudaklarında değildir aşk.Bedeninde hiç değildir.Aşk, kadının göz kapaklarındadır. Kadın, göz kapaklarında saklar o adamı. Özdemir Asaf.

Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Var’la Yok Arasında Yaşanır Bazen Aşklar… "Gel" demeye Hayat İzin Vermez.."Git" demeye Kalbin…

AŞK" Hz. Zeyd'in gözlerindeydi, Hz.Bilal'in sesinde! Sümeyyenin parcalanan bedeninde, Ammar'ın yetim kalışındaydı!... ``AŞK`` Onun( s.a.v. ) yolunu takip etmekti... Şimdi söyle `Aşık` mısın?

Sen güldün. Ben bir yudum daha içtim #çaydan.... Yoksa nasıl açıklardım içimde ki bu sıcaklığı...

İnsan en çok aşka başlarken mutludur

Sen çɑtlɑyɑn dudɑgimdɑ bir dɑmlɑ su, içimdeki yɑsɑmɑ tutkusu, ɑvuçlɑrimɑ düsen kɑr tɑnesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Tɑptigim, Herseyimsin. Seni Çok Seviyorum Bebegim

KaIbim Bomboş KaImıştı Sanki Atmıyordu Sessiz Kalmıştı Küsmüştü Sanki bana, Seni gördü Gözlerim kalbime Haber Verdi Kalbim Direk Seni Kendine Yazdı Ve öyle Aşık OIdum Sana.

Yalniz Aciga Cikan Isigi Gorebiliyorsan Yalniz Soylenen Sozu Duyabiliyorsan Ne Gorebiliyorsun Ne De Duyabiliyorsun? Kaybolan Umitlere Baglanmamalisin Dogacak Umitleri Henuz Kaybetmedik Ki.

Mutluluğumsun sen, umudumsun sen, nefesimsin sen, vazgeçilmezimsin sen, aşkımsın sen, sevdiğimsin sen. işte bu yüzden "HERŞEYİMSİN..!

Hayatta iki kişi tanıdım. Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.


Gülümseme nedenimsin sen. yüzümden asla gitmeyecek olan tebessümün tek nedenisin. tek bir dokunuşunla üzüntüleri sıkıntıları unutturansın sen. işte bu yüzden "MUTLULUĞUMSUN" sen..

Aşk seven için sevinç, sevilen için gurur, sevip de ayrılan için ölüm demektir.

"Eskisi gibi sevdalar lazım. Mektup yazarak seven, sevdiğinin fotoğrafını cebinde taşıyan. O kadar narin, bir o kadar zarif sevdalar."

Ve hiçbir zaman seven kadından daha güzelini bulamazsınız.

Benim hiç akıllıca yaptığım birşey olmadı seni bile Delice Sevdim

Benim olanı kıskanırım o kadar.

GÖzleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gozlerini gözlerden sakın, gozlerin gözlerime lazım.

Hani bir günah işlersin ya yüzün tutmaz ,dua etmeye. Sevgi de böyledir ışte gidersin ya ,yüzün tutmaz geri dönmeye. Sen gel yine , tutarım ben yüzünü iki elimle" TURAN YOLAYDIN

Insanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dagıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara asık olurlar.

BEN SENİNLE SONSUZDAN GELEN İKİ IŞIN OLUP İNCE KENARLI MERCEĞİN ODAK NOKTASINDAN KESİŞEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM.

Bir silahım olsaydı, bir silahım ... Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum.

Her şeyin olurum sevdiğim; gözlerine yetim, ellerine öksüz olurum. Her zerrene fakirin, saçının her teline yoksulun olurum. Her şeyim ol da sevdiğim, bi uzağım, bi gurbetim olma, kurbanın olurum.

Ben şimdi kûçük bi şehirde büyük ózlemle seni düşünmekteyim..

Bak senli saatler yaklaşıyor.. Birazdan sen dolacak yine gözlerim. Özlemimi dile getirecek sözlerim. Tarifsiz hislere maruz kalacak bedenim. Ben seni dualarımda gizlerim.

Seni Sevmek günahsa Cezam Cehennem Olmalı..

Eğer Bir Gün Hissedersem Gökyüzünde Ayın Yokluğunu, ...::: Ne Olur Gel Bana '' A Y '' OL..!! :::... Eğer Bir Gün Duyamazsam Sessizliğin Sesini Gecemde, ...::: Ne Olur Gel Bana '' S e S S i Z L i K '' OL..!! :::... Eğer Bir Gün Anlarsam Bu D ...ünyada Hiç Sevilmediğimi, ...::: Ne Olur Gel Bana '' S e V e N i M '' OL..!! :::... Eğer Bir Gün Unutursam Hasretle Doyasıya Sevmeyi, ...::: Ne Olur Gel Bana '' S e V D i Ğ i M '' OL..!! :::... Ve Eğer Sen Bir Gün Anlarsan Benim Seni Nasıl Sevdiğimi, ...::: İşte '' O '' Zaman, Ne Olur Gel..!! :::... ...::: Sadece '' B e N i M '' OL...

Sen orada dara düşsen, benim burada kalbim sıkışır... Serkan Özel // Sıcak Ayaz

Bir gün olurda seni beklerken çektiğim acılar beni öldürürse, cennetinden alacaklıyım.

Ben rüyamda bile yalnız seni sevdim

SENİ SEVİYORUM çünkü bu cümleyi senin kadar kimselere yakıştıramadım. SENİ SEVİYORUM çünkü varlığınla anlam kazandı Hayatım...

Ben seninle çay içmek istiyorum. Seni duymak, seni görmek, seni bilmek, seni yanımda hissetmek istiyorum. Sana şiir okumak istiyorum,… yazmaktan bıktım, usandım. Ben artık yazıları sana söylemek istiyorum. Küçük bir evde, büyük hayaller kurmak istiyorum. Sobanın yanında, seninle birlikte, üşüyen ellerimi çayın sıcaklığına bırakmak istiyorum. Ben aslında sevmek değil, seninle yaşlanmak istiyorum.

Ben rüyalarımda bile hep sevdim seni..!

Esir Düştüğüm O Gözlerinden Beni Düşürme....! Bir Devrim Sonrası __Yapılacak Tek CümLe..! Sana OLan Tutsaklığım _ÖzgürLüğümdür.! Bunu Böyle BiL..


Aşk; senin arkanda bırakabileceğin kadar sevince güzeldir, fazlası ya çile yada kederdir.

Filizim oldun adına kurduğum dünyamda, yeşillendin büyüdün içimde sardın kalbimi bir anda, şimdi seninle mutluluk meyvelerini toplarken kendi dünyamda, anladım yaşamanın anlamını SEN oldun nefesim bitmesin bu rüya..

Ha birisi vardır moralin bozukken bile onla gülersin ya ha işte tam ondan istiyorum

Geç Kalmış bir aşkın nöbetçileriydik, ta ki gözlerin gözlerime deydiği o günden sonra aşık oldum sana beklediğim sendin hoş geldin dünyama aşkım.

Seni sevmek Bir gül kokusuydu uzaklardan, Uzaklardan gelip yüreğime yerleşen yaşama sevinciydi En ulaşılmaz zamanlarda umudumun adıydı

Sen bana ışık ver yeter, Bende filiz çok..Köklerim içimde gizlidir.

Aşkım canım bitanem hayatım, hayatımın anlamı, yaşamın sebebi, seni çok seviyorum biriciğim.

Deseler ki gökten aşk yağacak hiç birine dokunmam sen gelene kadar

Helalimsin benim, kalbim sana yeminlidir sevgilim, senden başkası olamaz benim eşim, ben seninle yaşamayı sevdim gültanem..

Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi? Yalnızlığın, yalnızlığımla kafiyeliydi. Alt alta yazsak şiir, yan yana yazsak öykü olurdu. Hiç yazmadık aşk oldu…

Mevsim bahardır. Şimdi; sevgi, merhamet ve şefkat ek kalbine. Hasedi, kibri ve hırsı buda. Ömrün de bahar olsun !

Varlığın ile yokluğun arasıyım şu sıra Bir yanım güllük gülistanlık Bir yanım acıdan geçilmiyor Yokluğunun, hüzünlü hazmı söz konusu Seni sindirmek kolay mı sanıyorsun Biraz gülüşünden yatıştırıyorum Biraz kokundan Biraz ellerinin pamuksu hissiyatından Gözlerinden, kulaklarından Saçlarının boylu boyunca uzanan endamından Yatıştırıyorum Kirpiklerinden, ayak uçlarına kadar Yatıştırıyorum... Muzaffer Zengin

çizgi çizgi ezberledim seni sevgilim ..Herşeyimsin herşeyim olmaya devam edeceksin

Çok güçlüsün, her şeyi içine atıyorsun" dedi. Elimi sol yanıma götürerek "burada neler oluyor bilmiyorsun" dedim

''Seni Seviyorum" cümlesi duvar yazısı değil ...! Alın yazısıdır herkese söylenmez ...

Uzat ellerini, küçük sürgünüm Uzat bana El eledir çünkü aşkla ölüm.(İlhan Berk)

Aşk güzeldir ama karşılıklı ise. Karşılıksız ise seni içten yıkmaya çalışan düşman gibidir. Anlamadan savaşı kaybedersin...

Ben seni düşünüyorum seni. Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi. Kalbim diyorum kalbim. Daha dün tezgâhtan çıkmış bir su sayacı gibi. Aşkı anılar besliyor düşler kadar. Bu yüzden diyorum ki aşk eskidikçe aşktır. Sevgi eskidikçe sevgi.

Ne zamana kadar Onu Seveceksin diye Sordular Gülerek Cevap verdim Ne zaman öleceğimi bilmiyorum ki.

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek, ne de geçen zaman seni bana unutturmaya yetecek; bırakıp gitsen de unuturum sanma, zaman alışmayı da öğretir, unutmayı Asla. Tutuldum işte Sana..!

Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, unutma sende bana bir tutam sevgi yolla.

Bir günümü Sensiz Geçirmek Çok Ağır geliyor inan bana sevgilim seninle her saniyenin değerini biliyorum ama saniyeler senin değerini hala bilmiyor bebeğim

Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!

Ve seni seviyorum inatla. denizin kendi derinliklerinde yatan inci kum tanelerini sevdiği gibi..seni severken; dünyadaki her şeyi seviyorum. Franz Kafka.

Herkesin dünyası kendi gördüğü kadardır sevgilim. Herkes önüne bakarken, ben uzakları ezberledim Sevdiğim..!

Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Güzel Sensiz Yaşanmayacak kadar illet bir Acı ve tutku.

Benimle bir ömür Geçermi ki? Dedim; ''Seninle Geçirmeye Ömür Yeter mi'' Dedi. İşte Bu Bana Bir ÖMÜR Yetti… Özdemir Asaf

Ben aşkı;Edebiyatta ezberledim,Kimyada formülledim,Matemaktikte çözdüm ve Türkçe de söylüyorum SENİ SEVİYORUM.

Şimdi o gidiyor ya, ikiden bir çıkınca ne kalır geriye? Bir kalır değil mi? Öyle değilmiş işte. Yarım kalıyormuşsun…”

Güneş ,gündüz doğar gece batar sen olmadan canım yaşamak neye yarar

“Mutsuz olalım, ne var! Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım.”

Aşkım güzel yarim,gönlümün en güzel tarafı, kalbimin aşkla atan köşesi. Çok seviyorum seni aşk bu işte aşk sensin benim için.

Adın ki en güzel kelimedir dağarcığımda ne zaman ansam; kelimelerim kendini asar darağacında.

Sen şuan en güzel yer desin; yüreğimdeki duamdasın...

Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım..!

Dünyanın neresine gidersem gideyim gönlümün başkentinde oturanla bağlantımı koparamıyorum.

Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma, Ne güneşi istiyorum karanlığıma, Çok değil; Seni istiyorum yalnızlığıma..!

Ey Yar Seninle Ölmeye Geldim Yağmursan Islanmaya Ateşsen Yanmaya..

Ben seni ne dağlara, ne de buğulu camlara yazdım. Ben seni yüreğime yazdım.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Sabah ilk kalktığımda aklıma ilk sen geliyorsun.

Bir sır gibi sakladım, saklarım da. Mühürlüdür ismin dudaklarımda.

Aşk karnımı doyurmuyor belki ama, ruhumu öylesine tok tutuyor ki Prensesim...

Hava puslu, soğuk Kırlar koyu, kırmızı Saman sarısı, ölü yeşil Kış gelmek üzere Oysaki gönül Kışa girmeye hazır değil… Nazım Hikmet

Sen yokken bir kaç defa daha sevdim seni, hakkını helal et...


kalbin kimi seviyosa yüreğin ona aittir yağmur yureklim

Güneşi kıskandırır parlayan gözlerin, yıldızları kıskandırır mehtabım sensin sevgilim, sabahım, gecelerim sadece sensin, aslında benim için hayat SEN oldun biriciğim..

Her aklıma gelişinde, canımda can ol sevgili....!!! Gelişin b/aşka olsun Gelişin aşka olsun da Gidişin hiç olmasın...!! Hadi, tut yüreğimden Sevgili ! Bu can sana yâr olsun...!

Seviyorum sevmenin acı verdiğini, her sevenin sevilmediğini bile bile.. Ama yine de bir umut taşıyorum. Belki seven sevilir diye.

Her gün yeni bir şarkıda buluyorum seni ve güzel gözlerini. Ruhumu besleyen, benim olduğum yerden çok daha başka bir yere götüren, bana herkesten farklı bir haz veren bu başıma gelen. Aşkımız daima ilk günkü alevi ile yanmaya devam etsin sevdiğim...

"Umursadığınız insan sizi hayal kırıklığına uğrattığında, insanları önemsemekten vazgeçip yalnızlığı seçiyorsunuz." Oğuz Atay

Sen beni hayatta tutan ve kalbim durmam için yalvardığında ilerlememi sağlayan kişisin... ("Eflatun Kurdele" kitabından)

Hangi yemegi yesem sever misin diye düşünüyorum. Bogazıma diziliyor lokmalar hep yarısını sana ayırmak istiyorum. Seni sevmek yaşamın hala umut dolu oldugunu hatırlatıyor bana. İnançlarıma inadıma düşlerime sana olan sevgimle sahip çıkıyorum. Bir mucize gibi bir rüya gibi sagdık bir dost gibi hep hayatımda kalmanı diliyorum. Ben seni sen oldugun için seviyorum.

Şehri sevmeye başlamak, orada yaşayan bir insanı sevmekten geçiyor aslında. Nazlı Karabıyıkoğlu / Gök Derinin Altında

..Anlatılamayanı, yaşanamayanı..Görünmeyeni..!! Kimsenin bilmedigi seni SEVİYORUM...!!!

Aşkın en güzel haliyle sesleniyorum sana. Ömrüm ömrüne kilit olsun, gözlerim bir tek sana baksın, dilim bir tek sana konuşsun, ellerim bir tek senin elini tutsun. Bütün ömrüm sadece senin gönlüne kurulsun.

Kal böyle aşkım, kal böyle Ve yalnız Bana bak. Bakmak aşktır.(İlhan Berk)

Seni Seviyorum çünkü ikimize dair bir yaşamı düşündürebiliyorsun mutluluğun aşkın varlığına inandırabiliyorsun. Engellerin aşılacağını mücadelenin hırsını birlikteliğin tek yürek olmanın ve güvenin aşamayacağının olmadığını gösteriyorsun

Seni ağlatan kişi; Uzanıp dokunmuyorsa yanaklarina, silmiyorsa gözyaşlarıni BOŞVER ağlama... Senin saçlarına, senin ellerine, senin yüreğine dokunmasına ihtiyacın olduğunda uzak duruyorsa senden, sil at onu hayatından... Çünkü senin kalbine değmeyen, gözyaşlarına hic değmez...

Her yüreğin harcı değildir, dokunmadan sevmek.

Bir gün güzel gözlerin yaşlarla dolarsa deme bana sen yaktın..Sen isteyerek yandın!!

Ben seni, cɑnımdɑn dɑhɑ çok seviyorum, hɑyɑtımın ɑnlɑmı, cɑnım cɑnɑnım, qɑmzelim benim, mis kokulu yârim benim, sen benim için yɑşɑmın ɑnlɑmı ɑşkın tɑm kendisi, qönlümün sultɑnı, değiştirilemeyen, yedeği olmɑyɑn, ve beni ipsiz tek bɑğlɑyɑbilensin beter böceğim

Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim eşim arkadaşım şırdaşım herşeyimsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin sevdiğim.

Bir bahane bul uğra gönlüme.. Ne bileyim 'Birine bakıp çıkacaktım' de, 'Kalbimin anahtarını unuttum, onu alabilir miyim?' de.. Ya bahane değil mi, gel işte.!!

Keşke hep o güzel gülüşüne ışıl ışıl parlayan gözlerine ve sapsarı saçlarına doya doya bakabilsem.

Yalnızlıksa eğer seni korkutan korkma! Ben yanındayım, Yok eğer yalnız kalmaksa istediğin kork! Çünkü seni bensiz bırakmayacağım.

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam

Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Gündüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.

Aşkın bir zehir olsun içimde Sarsın beni alsın kendine, Senden Başkası Değmesin eli elime, Senin için ölürüm Düşünmem bile!!! Seviyorum Seni Şekerpare..!

Dünyanın en güzel yeridir, sevdiğinin yanı.

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verir de bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sensizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim.

Seni seviyorum çünkü seninle geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Bugünü yaşarken, yarını da unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme. Ulaşmak istediğim her yerde, her hedefte de seni görüyorum çünkü benimle birlikte yürüyorsun

Ağırdır sevmelerim, her yürek taşıyamaz; büyüktür umutlarım, her omuz taşıyamaz; her şey olur da, şu kalbim bir tek sensiz olmaz…

Benim sadece iki elim var. Bu yüzden hayata dört elle sarılabilmem için sana ihtiyacım var Sevdiğim.

KirpikLerini BiLe Kıskanıyorum Sırf GözLerine Benden Daha Yakın Diye .

Yüzünü görmeyi boş ver, varlığını hissetmeye tahammülüm yokken bile dualarımdasın.

Küsken bile, onu düşünerek uyumaktır aşk..

Ne kadar uzak olursan ol avuçlarımda dua yüreğimde sevdasın! Gözümün görmediği ama yüreğimin hissettiği yerdesin. Kalbimdesin aşkım.

Ne biLeyim, öyLe bi bakıp, güLdün ki. . bıRak aşık oLmayı öLmék géLdi içimden.

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

Ölüm bitirir diyorlar sevgiyi, benim sevgim ölümle bitmez. Ben ruhumla sevdim seni, ruhlar asla ölmez..

Sevgi, çevredir, yeşildir daldır,Sevgi, sohbettir, muhabbettir baldır.Sevgi, gönlü hoş tutan hece,Sevgi, aydınlık, pırıl pırıl gece.Sevgi, var ile yok arası,Sevgi, iki kaşın arası.Sevgi, nimet, aş ekmek,Sevgi, bir türkü.Sevgi, var olmak, var olanı bilmek,Sevgi, haddini bilmek, kendine gelmek.Sevgi, kul olmak, kulluk etmek,Sevgi, Yaradan’a şükretmek.Sevgililer Günü, bizim için her gün.

Karanlık dünyam,Dertler ve ben, Aklımdaki tek düşüncem,MUTLULUK ve SEN.

Bana öyIe bir mektup yaz ki sevgiIim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçIarında, sesin yüzümü rüzgarIa buIsun… Bana öyIe bir mektup yaz ki sevgiIim, geIsin beni en koyu zuIamda buIsun ve öyIe bir mektup yaz ki sevgiIim varsın öIümüm oIsun.

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeIdir benim için ve özeIIikIe de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzakIarda sevgiIim. Seni hasretimi tüketircesine kucakIıyor ve buseIer yoIIuyorum KaIbim hep seninIe…

SeninIeyken en çok hayata karşı GuImeyi Sevdim SeninIeyken En Cok benimIe OIuşunu Sevdim

Eğer beni bu sokakta,bu mahallede,bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim.

Yarınlarımın Sıcak Sabahı, Sıcak Sabahlarımın Yarınlarısın

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini.

Ellerini sevdim,ellerimin arasındaki sıcaklığını, Tenimde dolaşırken ki yumuşaklığını sevdim. Sensiz yarımım işte biliyorsun...

Kalp atışlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak, seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum.

Hayat Bir Yarış benim için Zorlu ve Acımasız, Seninleyken Unutuyorum Bütün hayat telaşını Seninle buluyorum kendimi huzurlu ve rahat Seninle Bir bütün Olduğumu Anlıyorum Kimsenin bozamayacağı bir bütünüz Manolyam. Seni Seviyorum.

Ben Seni Artık Müziklerde Değil Şiirlerde Değil Sözlerde Değil yanımda Yaşamak istiyorum Sevdiğim.

Seni ve sensizligi düşündükçe, esen rüzgarların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum.

Hiç düşmezdi diye dudaklarımdan Saklardın her seferinde O iki kelimeyi Belki şımarırım diye ,kulaklarımdan Sana koşmak istedim Prangalar tuttu ayaklarımdan

Sevmek; seviyorum demek değildir! Yüreğinle hissetmektir ve aşk yanında olanı değil bazen gelmeyecek olanı beklemektir. Seni çok seviyorum hayatım.

Sen Büyük Bir okyanusun içinde Gizemli Ve bir O kadarda Etkileyici Bir Adasın Sevgilim Seninle Yaşadığım için Çok Mutluyum Sevdiğim.

Beni en çok gözlerin vurdu yüreğimden..

Seni yüreğimin en temiz duygularıyla sevdim. Sadece aynı evi aynı soyadı paylaşalım istedim. belki karşına çıkacak kadar yüreğim yok ama bil ki ben seni çok seviyorum.

Neden mi sen. Çünkü gözlerine baktığımda dünyada 7 milyar insanın yaşadığını unuttuğum tek insansın.

Kimselere söyleme. Ben “seni” yazarım, onlar şiir zanneder.

Sana boşuna ''sultanım'' demedim, dünyayı fethetmene gerek yok sultan olabilmek için; kalbimi fethettin ya yetmez mi?

SEN HAYATI YAŞAMAYA DEĞER KILAN… SEN MUTLULUĞU BANA DOYASIYA TATTIRAN VE SEN ÖZLEMİNDEN UYKULARIMI KAÇIRAN BİRİCİK SEVGİLİM; SENİ ÇOK SEVİYORUM…

Sen çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin.


O kadar güzelsin ki yüzüne bakamyyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamyyorum. Dolanyp sarasym geliyor saramyyorum. Öylesine bağlıyımm ki sensiz duramyyorum.


Sen Allaha dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem ve hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin.

duygularım darmadağın bendeki kalp sende olsa taşıyamazdın!!!

İstek, hareket/genişleme, yön veren tezlere bilgelik eklendiğinde aşk olur.

Aşkım; gökyüzünde bir yıldız seç. Senin kadar güzel ve parlak olsun. Benim için de bir yıldız seç, parlaklığı önemli değil yeter ki sana yakın Olsun!

Elimde bir çerçeve görmüştün de bu neden boş diye sormuştun ya… Şimdi söylüyorum. Nereye baksam seni görüyorum da ondan gülüm.

ben Seninle Sevmeyi öğrendim Sevgilim, Sen girmeden önce hayatıma yalanlar içinde kaybolmuşum yeni vardım farkına Seviyorum seni Unutma Bunuda

Aşk nɑmɑz kılmɑyɑ benzer; niyet ettikten sonrɑ etrɑfɑ bɑkılmɑz.

Git rüzgar, onu sevdiğimi söyle, uğrunda ölebileceğimi söyle, ona nefes gibi muhtaç olduğumu söyle ama şunu unutma; eğer bensiz mutluysa, sus ve sessizce geri dön..!

Onun ellerini tekrar avuçlarımın içine alacaktım, uçları biraz kırmızı olan üşümüş parmaklarını ovuşturarak ısıtacaktım. Sabahattin Ali

Ben seni kalemle kağıda değil, kanımla kalbime yazdım...

Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek ve birlikte ağlamak gülmek.(Seni Seviyorum…)Can Yücel

Saklarım gözümde güzelliğini Her neye bakarsam sen varsın orda Kalbimde gizlerim muhabbetini Koymam yabancıyı sen varsın orda

iLLe bir şehire benzetsen hangisi oLurduMm Dedi TebessüMm edip iki keLiMe fısıLdadıMm KuLağına öMrüMün baş kenti sensin SevgiLiMm

Sevdiğimle ūzdūğūm ayni kişi değilse herseyim nasïl olursun? Sevda bu, ayni yağmurda ïslanirsin ,ayni zamanda ağlarsin, ayni zamanda gūlersin, kisacasi onda kaybolmakdir Sevda.Biz Birbirimizde kaybolmuşuz aradïğïmda bulduğumda sensin.

İsim koyunca büyüsü bozulur diye; isimsiz, izinsiz kalpten seviyorum seni.

Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik.

Bu yürekteki tek arzu ve benim hayalimdeki tek tutku,yüreğimdeki mutluluğun adı..Sensin Bebeğim

Ben seni unutmak için sevmedim ki vazgeçmek ne haddime!

Aşk sabırdır belki ama asla tahammül değil

Paylaşmanın önemini hiç bir zaman bencilliğin basitliğine tercih etme ve öyle bir hayat arkadaşı seç ki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..!

Olur da birgün mesafeleri aşıp bana gelirsen yüreğinde rengarenk açan aşk ile gel.

Güneş altında söylenmedik söz yokmuş. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.

Ben seni Rahman a giden yolda sevdim Vuslat ı da ondan dilerim.

Yerden yere vurmak yardan yare tutunmak değildi aşk.... Yer yerinden oynasa da, yar'i yürekteki yerinden oynatmamaktı aşk

Benim canımda cansın.Özledim seni.

Seni sevmek; kimi zaman tereddutsuz atese yurumek...kimi zamanda soguk dus etkisiydi...Seni sevmek;dayanacak gucumuzun kalmadigi anlarda bile her gucluge gogus gerebilmekti...Seni sevmek;belkileri,amalari,keskeleri yok edip,her duada seni ilk siraya koyabilmekti..

Karşıma çık. Aniden. Habersizce. Öylece. Birden. Koşarak boynuna sarılmazsam o da benim ayıbım olsun

güllerin hepsi güzeldir ama senin kadar değil seni herkes sever benim kadar değil

Sevgilim sen benim ol dünya onların,sen yanımda ol evren onların ,biz beraber olalım hayat onların olsun.senin bakışın, gülüşün yetiyor bana.Aşkın herşey olmuş gerisi bahane.

Ey yar sen yüreğime mum olduktan sonra hangi karanlık söndürebilir ki seni

İstedim ki aynam ol, yüzüne bakınca yüzümü göreyim; Hüznüne bakınca, hüznümü

Her yürek sevebilseydi zaten adı yürek olmazdı ve her seven yürekli olsaydı, aşk bu kadar basit olmazdı!

Sana aşık olduğum günü hatırladım sevgili. Bir sonbahar akşamıydı. Sararan yapraklara, kötü havalara inat baharı hatırlatıyordu gülüşün. Gülünce gözlerinin içi gülüyordu. Hayattaki tüm kötü şeylere inat burdayım der gibi bakıyordu gözlerin. Sana o gün aşık oldum.

Sen ki benim sevdiğimsin, Nefes aldıkça bu beden, Bu kalp de senin için atmaya devam edecek.

Üç şey gizlenemez : Duman, AŞK ve parasızlık…
Aşk; rahat rahat yetişip bindiğin vapura erken mi kaldık? demektir.


Baksana bana hastayım sana anlasana beni seviyorum seni.

Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allah”tan yağmur hep yağsın.


Şair bensem,şiirim sensin. Deli bensem,zincirim sensin. Aşık bensem,aşkım sensin. Ben hala yaşıyorsam sebebi sensin!


“Ey Sevgili! -Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi, -Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni”





Her gün yeni bir şarkıda buluyorum seni ve güzel gözlerini. Ruhumu besleyen, benim olduğum yerden çok daha başka bir yere götüren, bana herkesten farklı bir haz veren bu başıma gelen. Aşkımız daima ilk günkü alevi ile yanmaya devam etsin sevdiğim.


İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek, özleyip de sevdiğini görememek. İşte aşk bu olsa gerek!


Anlamaya çalışma. Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarımız kıyar size


Takvimin en güzel yaprağıydı,seni tanıdığım gün..


Rize gibi olmalı aşk,Arkana baktın ı yemyeşil tutkular,önüne baktın mı masmavi umutlar..


Bana yaşadığın şehirleri aç Başka şehirleri özleyelim orada seninle Bu evler, bu sokaklar, bu meydanlar İkimize yetmez”


Akıla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan! Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma.


Herkesin bir geçmişi var bir de vazgeçmişi.


Küçük Bir Su Damlası Kadar Narin Ve Güzelsin Sevgilim.


Birisi girer hayatına kokusuyla uyuyup sesiyle uyanmak için herşeyini verirsin.


Bir gülüyorsun sen,bir gülüyorsun.Tamam diyorum dünya bitti hadi kapatıp gidelim.


Sen benim en kıymetlimsin, En güzel vazgeçilmezimsin. Sevmekle bitmeyenimsin, Sen benim hakikatlimsin. En derin, en içimdesin, Sen benim en güzel derdimsin


Merak ediyorum sevgili hangi gecenin büyüsünde ölümsüzleşmiş öpücüklerinle merhaba diyeceksin bana. Serdar YILDIRIM


Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.


. Aşktı işte… Varmışçasına bulduğum, yokmuşçasına yaşadığım.


Ve sen çıktın karşıma.. Mutluluk ve aşktı sende bulduğum… Geç gelen baharım, karanlığa son veren aydınlığımsın.. Bilirsin ben aşka aşık bir insanım… Ama şimdi bir fark var ki ben artık aşka aşık değil… Sana aşığım… Seni yüreğinden öpüyorum düşlerimin sevdası… Serdar YILDIRIM


o kadar yalan ki etrafımdaki herşey sen tek gerçeğim ol istedim


Seni bana kim bu diye soranlara ömrümün geri kalanı diyorum


Sen bilemezsin ne çektiriyor
Yoklugun bana sevgilim
Bitmez sorular uzar geceler
O düsünceler üzüntüler
Sen gençligimin büyük parçasi
Sen gençligimin anlami
Biz neler neler yasadik beraber
Kalin bir roman kitap gibi
Sen gittigin an
Çaresiz aklim karisir
Rahat edemem
Moralim bozulur canim sikilir
Sen bilemezsin daha neler
Bak ne diyorum gizlemiyorum
Sensiz yasamak zor geliyor bana




Zaman sen olmayınca geçmiyor,Sen olunca yetmiyor..!



Bir olasılıktı aşk ve bunu en iyi papatya anlatırdı. Ömer Faruk Kalaycı


Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin


''...Onu düşünmek bile yüreğimin kekelemesine yetiyordu.''


Islandığında yakamoza benzeyen gözler, gülünce baharı getiriyor kış ortasında. Hiç kimse senin verdiğin hisleri söküp atamaz içimden


Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”


Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim , balık olurdum


Seni seviyorum demek güzeldir ama hissetirmek bambaşkadır..


Ad koyuncа büyüsü bоzuIur diyе, isimsiz, izinsiz, içimden seviyorum seni


Birinin sesini duymayı daha önce hiç bu kadar istememiştim...


Annesinden dayak yediği halde, yine "anne" diye ağlayan bir çocuktur aşk


Sen hayalini kuramadığım bir güzellik elde edemeyeceğim bir mutluluktun,Nasıl da gelip beni buldun,Hani bir umut'tun garip gönlüme taht kurdun..


Aklımdan çıkmıyor,Aklım çıkıyor o çıkmıyor(oğuz Atay)


İstisna bir yara gibi kal bende... hayra yorulan düşlerim ol. böl gecemi, destursuz gir mabedime, şifa niyetine dokun yüzüme.


Gel, anla halimdenGüllerim uyansın bahçelerimdeGel, öyle bir kal kiTan yeri boyansın aşk hançeriyle.


Söz ver hep benimsin..


Başını göğsüme dayadığında tek bir düşmanım var geçip giden zaman..


Benden nefret edenlerle meşgul olacak vaktim yok çünkü ben bana değer verenleri sevmekle meşgulum


Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim.



Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle. Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline. Uzaklaşma şirin yarim SHAKESPEARE
Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Asıl Şimdi Başlıyor


Gök parıldıyorken yıldızlar sönük olabilir mi ? Sen yanımdayken kalbim yavaş çarpabilir mi ? Sevebilmek için seni seviyorum demek gerekir mi ? Tatlı bi bakış her şeyi ortaya dökmez mi ? Güzel bi gülüş seni seviyorum demek değil mi ?


Dağın uykusuna, kuşun gözüne, Sabahın sesine, taşıdım seni. Kerem’in yaralı, ince dizine, Irmağın yasına taşıdım seni. Canın içinden, canımı duyan, Canımın içine taşıdım seni.(Ülkü Tamer)



Günün her anında sen varsın yanımdaSenin gülen yüzün,parıldayan gözlerinDudaklarından her süzülen kelimeBeni benden alır götürür başka yere


Her şeyin sonrası, evveli sensin
Gönlümün biricik emeli sensin
İnan ki çökerim çekemem dersen
Çünkü canevimin temeli sensin
Cemal Safi




Sen gecemi gündüze çeviren AYım,Gündüzse beni ısıtan GÜNEŞ,Sen içimde kanayan YARAM,Beni yakan ATEŞsin.Ve sen benim için aldığım NEFES kadar kıymetli ,Paylaşılması mümkün olmayan bir EŞsin

Biz sevdamızı çöpte bulmadık ki çöpe atalım.


Bir kadının dudaklarında değildir aşk.Bedeninde hiç değildir.Aşk, kadının göz kapaklarındadır.Kadın, göz kapaklarında saklar o adamı.Özdemir Asaf


Sana geliyorum mevsimlerin koynundan. Bir elimde umutların, Bir elimde yüreğim, Gülüşlerine geliyorum yaralı ırmakları aşarak. Bu yolculuğun sonunda; Ya yıldızları dolduracağım saçlarına, Ya da aydınlıkları bırakacağım karanlıklarına.




Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğinTekkede , manastırda eremezsinBir kez gerçekten sevdin mi dünyadaCennetin cehennemin üstündesin Ömer Hayyam

sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok


Ben seni bir okyanusun derinliginde buldum da sevdim Parlak bir inciydin benim için Paha biçilmez bir inci Ben seni soguk ve yagmurlu bir günde Seni düsünürken gülüsündeki sicakligin içime dolup da Beni sardigi bir anda sevdim Seni sadece selvi boyun,siyah saçlarin yada kara gözlerin Güzel bir yüzün var diye degil Fikirlerinle,konusmandaki güzelligin ve benim o kor halde yanan yüregimle sevdim Ben seni derinden ve hissederek sevdim


Son nefesimde sen derken Yanimda oIur musun? Yazdigim en guzeI ask siirinin kahramani CANIM sen oIur musun?


Elini tutup,gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım Son Aşkım sen olur musun?


Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde.(Özdemir ASAF)


Ben seni düşünüyorum seniHani tıpkı o ilk günlerdeki gibiKalbim diyorum kalbimDaha dün tezgâhtan çıkmış bir su sayacı gibiAşkı anılar besliyor düşler kadarBu yüzden diyorum ki aşk eskidikçe aşktırSevgi eskidikçe sevgi.


Tahir olmak da ayıp değil, Zühre olmak da, Hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Bütün iş Tahir’le Zühre olabilmekte, Yani yürekte..
Çarpsan karasevdayı en azından yüzbinle.. Nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle.. Kaç defa çıkıp gittim buralardan yeminle.. Ama her defasında geri döndüm SENİNLE..


Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın (Abdurrahim Karakoç)


Yoksunluktur aşk dediğin! Bir yanın eksik kalır geceler boyu, aldığın nefes yetişmez, sokak çocukları gibi dışarıda üşür yüreğin.gel gönlüme ısıt eni sevdiğim







Sen bana ışık ver yeterBende filiz çok..Köklerim içimde gizlidirGelen giden, açan soran, bere budak yokBir şiir istersin“içinde benzetmeler” olanKusura bakma sevgilimHeybemde sana benzeyecek kadarGüzel birşey yok






BoyIe deIicesine sevmisken HayaIIerimde seni susIerken GozIerin gozIerimi gormusken OIumsuz askim sen oIur musun?





Dilimde Aşkının Adı,Ellerimde Elinin Sıcaklığı,Gözlerimde Gözünün Işığı,Seviyorum Seni Gülüm Sensin Aşkımın Fermanı.



Aşka dair ne varsa yaşadım gönlümde Seni düşünerek ağladım tüm gece Yine de pişman değil bu gönül sevdiğine


BELKİ BİRGÜN DUYARSIN DİYE Bu nasıl sevgi böyle? Bu nasıl tutku? Bu nasıl özlem? Ne zaman gözlerini görsem Bir çoğalıyorum, bir eksiliyorum


Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek/hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..


Sen görmesende, Ben yaşıyorum, Sen bilmesende, Ben özlüyorum, Sen duymasanda, Ben söylüyorum SENİ SEVİYORUM

GozIerin gozIerimin onunde perde oIdu Nereye baksam seni goruyorum DiIimde senin adini sayikIiyorum Sonsuz askim sen oIur musun?


Çaresiz kalmışım bağlı bileğim, Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim, Ey benim hevesim, arzum, dileğim, Yaşamak seninle, öl de öleyim


Bir ömrün en ıssız yerindeydim, sonra birden sen geldin. Geldin ve bildiğim her şeyi değiştirdin. İçinde umut olan bir yolculuğun başlangıcıydın benim için ve seninle sanki yeniden dünyaya geldim.


İLLA BİRİNİ SEVECEKSEN DIŞINI DEĞİL İÇİNİ SEVECEKSİN...GÖRDÜĞÜNÜ HERKES SEVER AMA SEN GÖRMEDİKLERİNİ SEVECEKSİN...SÖZDE DEĞİL ÖZDE AŞK İSTİYORSAN ŞAYET TEN'E DEĞİL,CANA DEĞECEKSİN...


Sen içime çektiğim nefesim Aldığım her solukta benimsin Düşlerimde yalnız düşlerimdesin Seni uzaktan sevmekte güzel Bana uzakken sevgin bu kadar güzel Ya benim olsan.. sevdiğim


Ah o mavi gözlerin yok muBaktı mıİnsanı derinlere daldıranBana bir kez gözlerinle gülsen çok muSendin gözlerinle beni kandıran


Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara Götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün..


Herkese yetecek kadar sevgim var ama sadece tek bir kişiyi mutluluktan göklere uçuracak ❤kalbim ❤ ️var.




Öyle Bir Sevki Beni Ben Bİle Kıskanayım Kendimi


Aşk bu yağmur dayanmaz bu bahara
Bulutlar ince ve narindir
ve bulutlar tanır sevgiliyi
döker mercan kuşlarını avuçlarımıza
Ferman Karaçam



İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten.Seni Seviyorum Seni Seviyorum Mehmet Yunus Aytek



Bu gece kayarken yıIdızIar gökyüzünden ve gözümden yaşIar süzüIürken, diIek tutmadım iIk defa sadece teşekkür ettim tanrıya, bu gece yanımda oIdugun için…


Kal dersen, dağlarca severim seni,Bir deniz olurum ayaklarında, Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz, Kalbim duruverir dudaklarında. Ümit Yaşar Oğuzcan



Aşk dediğin nedir kiTenden bedenden sıyrıkÇocukların içindeYaşadığı bir çığlık Ahmet hamdi tanpınar



Seni düşünmek güzel şey, Dünyanın en güzel sesindenEn güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey.


Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için


Çekmeye raziyim kaprisleriniistersen zincire vur ellerimi ne olur birtanem, anla halimi ben hala deliyim, hala sevdali Selami Şahin




Benimle bir ömür Geçermi ki? Dedim Seninle Geçirmeye Ömür Yermi? Dedi İşte Bu Bana Bir ÖMÜR Yetti...Özdemir Asaf


İçimde Bir Sevgi Var Ta KaIbimde. AnIatıImayacak Kadar Derinde. canım Desem. sevdiğim, SevgiIim, Birtanem Desem Bütün SözIer Yetersiz. Aşkın İçimde Tarifsiz.


Benim Sadece sana ihtiyacım var.Sesine Gözlerine Mesajlarına Gülüşlerine


Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek


Misafir Gelecekmiş Gibi Evini Ölüm Gelecekmiş Gibi Kalbini Temiz Tut.(Hz.Mevlana)


Seni okadar seviyorumki anlatamam hani çocuk bir çift ayakkabıya sevinirya masumca işte öyle seviyorum seni.Seni Görünce Öyle Rahatlıyorum Öyle Sakinim Öyle Mutluyumki o çocuk vardıya onun bayram sabahı sevinci gibi abartmıyorum insan mutlu olduğunda çocuktur aslında..


Bir Gün zaman kayar ellerinden tutamazsın.öylesine bendesin ve öylesine sendeyim ki artık unutmak istesende unutamazsın..


Her gece, sonrasında başka bir gece Her gece, anlamsız bir bilmece Ve yine her gece aynı düşünce Seni Seviyorum


Mutluluğu sende bulan senindir Ötesi Misafir



Şayet aşkın tohumu Düşmüşse gönlüne Suyunu esirgeme Aşkın hakkını yeme Pişman olursun ömrünce



Sevdan benim gönlüme düştü. Başını gel göğsüme yasla. Beni artık sen gel kıyasla. Bir başkasıyla olmam asla



Asil marifet,Ayni kisiyiHer gün yeniden sevebilmektir.Benim Gibi Seni Seviyorum



Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Yunus Emre





Havanın serinIiği tenini ürpertmesin,bedenim yanında oImasa biIe,ruhum hep senin yanında...



Arzular göz açıp kapaıyncaya kadar geçer biter. Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi. Ne kadar kötü şey yasamış olsak da tüm bildiklerimi içimde yasayan sana aıyrdım. Emin ol ki kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gözünde değer kazanmak ve daha mutlu etmek içindir. Seni seviyorum




Bazen bu acı bu yürege fazla dersin kendine...Ama hata bizdeki kücücük yürekle kocaman sevmişiz.Ne haddimize...





Tek kaldı dünyam, dünyam olur musun? Deniz kadar sevdim, dalgam olur musun? Ateş gibi yandım, Alevim olur musun? Hiç aşık olmadım desem, aşık olur musun?




Kızmak, kırılmak istemiyorsan,Kimseyi kendi ahlak anlayışınlaYargılama.





Sokak Lambası Sessizliğiyle Aşığım Ben Sana;Kimi Zaman Parlayıp, Kimi Zaman Yanarak





Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin






Tek başıma değilim ben ve ümitsiz aşkım var…





Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni ‘EBEDiYEN SEVECEGiM’




Yüreğinin adresini ver bana ♡ ____\\\\ Arayıp ta bende bulamadığın mutlulukdan.. Sana biraz havele çıkaracağım... ____\\\ Korkma yüreğini istemiyorum. . Bende nasıl bir yürek var bil istedim.





Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum, Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM.






Bazen rüyalarımda seni görüyorum, O zaman sana aşık olduğumu anlıyorum, Sana deliler gibi aşık oluyorum, Söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum






.Öyle çok yanar ki için dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın. Oysa sadece sevmişsindir





Sihirli güçlerim yoktu ama beni düşünsün diye her gece O'nu düşünürdüm..Olurya belki kulağı çınlar, benden bilir..




Tutki ben imkansız bir Aşk için yaradılmışım ;peki yüreğime düşen kelebeğin suçu neydi?





"Keşke ilk tanıştığımız ana dönsem ve yoluma seni görmeden devam edebilsem."Agnosia





Bir kadını çok sevin. Sesine aşık olun. Yüzüne aşık olun. Gözlerine aşık olun. Saçlarına aşık olun. Onda bulduğunuz huzura aşık olun. Göreceksiniz ki siz bunları yaparken, o size çoktan aşık olmuştur.






Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Artık şaşırtmıyor beni dostun kahpeliği, elimi sıkarken sapladığı bıçak.Nafile, artık kışkırtamıyor beni düşman.




Râhmân’a teslim olup,Her çay yudumlayışımda umuduma umut katarak;Bir yağmuru seyretmeyi sevdim ben,Bir de ‘beklemeyi’ seni!






Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.




Bilirsin ki sevdiğim kartanesi yere düştüğünde yeri kusursuz güzellikle örter,gözleri kamaştıracak kadar beyazlıktadır.Sen ise benim kartanem eşsiz güzellikle yüreğime düşen,başka sevdalara yer vermeyecek şekilde kalbimi süsleyerek örten ve ömür boyunca erimeyecek Kartanemsin.




Çok üşümüştü-" Elimi tut ısınırsın dedim-" günah dedi- bir daha sevdim





Denizler sonsuzdur ama SEVGİM kadar değil,Güneş ısıtır ama SENİN kadar değil,Herkes seni sever ama BENİM kadar değil...









Bu kış çok kar yağar belki beraber kayboluruz diyor o da bana. Söylediği her şeye inanıyorum o zaman. Gözlerimi kapatıyorum her yer bembeyaz oluyor. Yine el ele tutuşuyoruz iki çocuk gibi. Sessizce söz veriyoruz birbirimize. Sessizce verilen sözlere kim inanmaz.Emrah Serbes








Sevdiğinin yüzüne gözüne değil;Ahlâkına, imanına, iffetine, hayâsına aşık olmak gerek....





Gidene yol yakışır sevene bu kalp tıkır tıkır çalışır. Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun... Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun ...





Bazen önemli olmamalı gidecek olan yada gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden. Kim bilir; masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de. Değer mi gitmesine, gitmezdi değmese.




Korkma bana âşık olmaktan ya da çekip gitmekten. Çünkü kalbimdeki hiçbir cesedi sahipsiz bırakmadım ben. Artık ne geri gelmeni beklerim ne de ben gelirim. Nasılsa ben bir şey kaybetmedim, sen bensizliği seçtin. Karar senin.





Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez unutma. Bil ki; Giden dönüyorsa sevdiğinden değil, kaybettiğindendir aslında! Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması. Ne kadar seviyorsun dersen ; o kadar işte.. Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin...





Döğüşebilirim, doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum herşey için, herkes için, yaşım başım buna engel değil. Korkma giderken 'b'yi alıyorum, Gerisini sana bırakıyorum. Nede olsa sen bitirdin b/izi. Öyleyse sende kalmalı 'izi'..



Bir kere sevdaya tutulmaya gör;Ateşlere yandığının resmidir.Aşık dediğin, Mecnun misali kör;Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Cahit Sıtkı Tarinci




Kavga edelim,küselim,darılalım ama en sonunda hep gülelim olur mu???






Bir şey yapmadan önce eğer yaparsan sana ne yapacağımı bir düşün önce.




Öyle Değil İşte KARDEŞ..!Düşman Kör Nişancıdır da Dost Bilir Nerden Vuracağını..





Bir kez yalanını yakaladığın kişinin,Bin kez doğrusunu sorgularsın .kardeş





kalabalıkta artislik çekenin,tenhada Özrünü kabul etmem kardeş !!!




"Attığım her adım benden uzakta; bastığım her yerde yokmuşum meger! Çırpınırken ben denilen tuzakta; ben sana saplanan okmuşum meğer!"






Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...




Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.





Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!! Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdigim gibi.







Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum.Söndürmek istedikçe sana yanıyorum.Yenildim işte!Yine de seviyorum.Özdemir ASAF





Yanağına düşen kar tanesi eriyip, dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinligi biriyle paylaşmak istediğinde, yüzünü rüzgara dön, ORADAYIM..."





Yalanım varsa kalkmayayım şuradan ben seni, bir tek gün bile unutmadım.Yusuf Hayaloğlu





Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Artık şaşırtmıyor beni dostun kahpeliği, elimi sıkarken sapladığı bıçak.Nafile, artık kışkırtamıyor beni düşman.





Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun... Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun ...





Bazen önemli olmamalı gidecek olan yada gelmeyen. Çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden. Kim bilir; masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de. Değer mi gitmesine, gitmezdi değmese.





Korkma bana âşık olmaktan ya da çekip gitmekten. Çünkü kalbimdeki hiçbir cesedi sahipsiz bırakmadım ben. Artık ne geri gelmeni beklerim ne de ben gelirim. Nasılsa ben bir şey kaybetmedim, sen bensizliği seçtin. Karar senin.





Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez unutma. Bil ki; Giden dönüyorsa sevdiğinden değil, kaybettiğindendir aslında! Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması. Ne kadar seviyorsun dersen ; o kadar işte.. Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin...





Döğüşebilirim, doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum herşey için, herkes için, yaşım başım buna engel değil. Korkma giderken 'b'yi alıyorum, Gerisini sana bırakıyorum. Nede olsa sen bitirdin b/izi. Öyleyse sende kalmalı 'izi'..





Bir şey yapmadan önce eğer yaparsan sana ne yapacağımı bir düşün önce.




Öyle Değil İşte KARDEŞ..!Düşman Kör Nişancıdır da Dost Bilir Nerden Vuracağını..





Seni sevmek kaderimseUnutmak ecelim olsun...Bir kez yalanını yakaladığın kişinin,Bin kez doğrusunu sorgularsın .kardeş





"Sevmek olağanüstü, aşk basittir. Sevmenin taklidi olmaz; aşkin sahtesi vardır..."





"Aşk gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır, ama dikenlerin hesabınıi gülden soramazsın..."




"Yine sensiz bir gün başlıyor yüreğimde. Yine uykusuz girdim bugüne, isyan ederim sensiz geçen günlerime, ne olur mahkum etme beni sensizliğe..."




"Dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde dokun yüreğine ben hep ordayım..."

Whatsapp Button works on Mobile Device only